Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

İNADINA 1926 BULANCAKSPOR TAKİBE DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 22. Hafta maçında sahamızda Rize Özel İdaresi spor ile oynadık. Oyuncularımız sorumluluğun bilincinde ve karakterli bir grup olarak çıktılar hedefimiz doğrultusunda taraftarlarımıza ve futbolseverlere güzel bir mücadelenin yanında, güzel bir futbolla bol gollü bir galibiyet izlettiler. Böylece son beş maçımızı üst üste kazanmış olduk. Hem ofansif anlamda üretkenliğimiz, hem defansif anlamda rakibe çok fazla pozisyon vermememiz, maçın genelindeki tempomuz, maçın son dakikasına kadar maçı bırakmayıp gol aramamız, 4 tane golün yanında 2-3 tane net pozisyonu bulup bunu değerlendirememiş olmamız bizi mutsuz ederken diğer taraftan da daha fazla gol kaydına muvaffak olabilirdik. Ama sonuç itibariyle kendi taraftarımızın önünde, kendi stadımızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüzün olmadığı ve bu maçı kayıpsız geçmemiz gereken bir maçtı. Hem 3 puan aldık. Hem ortaya kaliteli ve güzel bir mücadele çıktı. Hem futbol kalitesi anlamında taraftarımızı mutlu eden hem de bizleri mutlu eden bir karşılaşma oynadık. Sonuç itibariyle yolumuza kayıpsız devam etmenin mutluluğunu yaşarken diğer taraftan da şampiyonluk yolundaki rakibimizin bay geçmesiyle puan farkı yine 5’e indi. Çayelispor’u geçmek tabii ki çok ama çok zor. Bir mucize olmalı ki biz şampiyon olalım. Artık bu Pazar günü şampiyonluk netleşir. İlçemizin, taraftarlarımızın, camiamızın, kulübümüzün, başkanımızın, oyuncularımızın, teknik kadronun ve Bulancaksporluyuz diyen herkesin tek ve en önemli motivasyon kaynağı şampiyonluk. Bu sene olmazsa ki zor seneye olur diyoruz. Yeter ki kadro dağılmasın, birkaç takviye olsun yeter diyorum…  
Ekleme Tarihi: 03 Mayıs 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

İNADINA 1926 BULANCAKSPOR TAKİBE DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 22. Hafta maçında sahamızda Rize Özel İdaresi spor ile oynadık. Oyuncularımız sorumluluğun bilincinde ve karakterli bir grup olarak çıktılar hedefimiz doğrultusunda taraftarlarımıza ve futbolseverlere güzel bir mücadelenin yanında, güzel bir futbolla bol gollü bir galibiyet izlettiler. Böylece son beş maçımızı üst üste kazanmış olduk. Hem ofansif anlamda üretkenliğimiz, hem defansif anlamda rakibe çok fazla pozisyon vermememiz, maçın genelindeki tempomuz, maçın son dakikasına kadar maçı bırakmayıp gol aramamız, 4 tane golün yanında 2-3 tane net pozisyonu bulup bunu değerlendirememiş olmamız bizi mutsuz ederken diğer taraftan da daha fazla gol kaydına muvaffak olabilirdik. Ama sonuç itibariyle kendi taraftarımızın önünde, kendi stadımızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüzün olmadığı ve bu maçı kayıpsız geçmemiz gereken bir maçtı. Hem 3 puan aldık. Hem ortaya kaliteli ve güzel bir mücadele çıktı. Hem futbol kalitesi anlamında taraftarımızı mutlu eden hem de bizleri mutlu eden bir karşılaşma oynadık. Sonuç itibariyle yolumuza kayıpsız devam etmenin mutluluğunu yaşarken diğer taraftan da şampiyonluk yolundaki rakibimizin bay geçmesiyle puan farkı yine 5’e indi. Çayelispor’u geçmek tabii ki çok ama çok zor. Bir mucize olmalı ki biz şampiyon olalım. Artık bu Pazar günü şampiyonluk netleşir.

İlçemizin, taraftarlarımızın, camiamızın, kulübümüzün, başkanımızın, oyuncularımızın, teknik kadronun ve Bulancaksporluyuz diyen herkesin tek ve en önemli motivasyon kaynağı şampiyonluk. Bu sene olmazsa ki zor seneye olur diyoruz. Yeter ki kadro dağılmasın, birkaç takviye olsun yeter diyorum…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.