Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstürü çekildi. 19 takımın mücadele edeceği ve 5 Ağustos'ta başlayacak olan ligde oynanacak olan maçların haftaları belli oldu. Giresunspor  lige  A.Demirspor ile sahasında  başlayacak. Ligin ilk yarısında Giresunsporumuz; 1.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor 2.Hafta:Galatasaray-Giresunspor 3.Hafta Giresunspor-Kasımpaşa 4.Hafta: Y.Kayserispor-Giresunspor 5.Hafta :Giresunspor-İ.H Konyaspor 6.Hafta:F.Karagümrük-Giresunspor 7.Hafta:Giresunspor BAY 8.Hafta:A.Alanyaspor-Giresunspor 9.Hafta:Giresunspor-Beşiktaş  10.Hafta:D.G Sivaspor-Giresunspor 11.Hafta:Giresunspor-Ankaragücü 12.Hafta:Başakşehir FK-Giresunspor 13.Hafta:Giresunspor-İstanbulspor 14.Hafta:Fenerbahçe-Giresunspor 15.Hafta:Atakaş Hatayspor-Giresunspor 16.Hafta:Giresunspor-Gaziantep FK 17.Hafta:Trabzonspor-Giresunspor 18.Hafta:Giresunspor-Ümraniyespor 19.Hafta:F.T Antalyaspor-Giresunspor Bu duruma göre Giresunspor  ligin 2. haftasında Galatasaray  ile deplasmanda, 9. haftada Beşiktaş ile Giresun’da, 14. haftada Fenerbahçe  ile deplasmanda ve 17. haftada Trabzonspor  ile  deplasmanda karşılaşırken 7. Haftayı da BAY geçecek.Spor Toto Süper Lig 5, 6, 7 ve 8 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Takımımıza başarılar dileriz.
Ekleme Tarihi: 08 Temmuz 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstürü çekildi. 19 takımın mücadele edeceği ve 5 Ağustos'ta başlayacak olan ligde oynanacak olan maçların haftaları belli oldu.

Giresunspor  lige  A.Demirspor ile sahasında  başlayacak. Ligin ilk yarısında Giresunsporumuz;

1.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor 2.Hafta:Galatasaray-Giresunspor

3.Hafta Giresunspor-Kasımpaşa 4.Hafta: Y.Kayserispor-Giresunspor

5.Hafta :Giresunspor-İ.H Konyaspor 6.Hafta:F.Karagümrük-Giresunspor

7.Hafta:Giresunspor BAY 8.Hafta:A.Alanyaspor-Giresunspor

9.Hafta:Giresunspor-Beşiktaş  10.Hafta:D.G Sivaspor-Giresunspor

11.Hafta:Giresunspor-Ankaragücü 12.Hafta:Başakşehir FK-Giresunspor

13.Hafta:Giresunspor-İstanbulspor 14.Hafta:Fenerbahçe-Giresunspor

15.Hafta:Atakaş Hatayspor-Giresunspor 16.Hafta:Giresunspor-Gaziantep FK

17.Hafta:Trabzonspor-Giresunspor 18.Hafta:Giresunspor-Ümraniyespor

19.Hafta:F.T Antalyaspor-Giresunspor

Bu duruma göre Giresunspor  ligin 2. haftasında Galatasaray  ile deplasmanda, 9. haftada Beşiktaş ile Giresun’da, 14. haftada Fenerbahçe  ile deplasmanda ve 17. haftada Trabzonspor  ile  deplasmanda karşılaşırken 7. Haftayı da BAY geçecek.Spor Toto Süper Lig 5, 6, 7 ve 8 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Takımımıza başarılar dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.