Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’UN DEPLASMAN PERFORMANSI

Süper Lig'in geride kalan 14 hafta sonunda konuk olarak çıktığı maçlarda 9 puan elde eden yeşil-beyazlı takım, cumartesi günü deplasmanda oynanan Hatayspor maçından da puan çıkarmasını bildi. Böylece oynadığı 14 maçtan topladığı 16 puanın 9 puanını deplasmandan alırken,7 puanını da iç sahada oynadığı maçlarda aldı. Bu sezon şu ana kadar en iyi performansını sergiledi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Hatayspor’la 1-1 berabere kalan Giresunspor, deplasmanda bu sezon en başarılı performansını sergiliyor. Ligin geride kalan bölümünde konuk olarak çıktığı maçlarda 9 puan toplayan yeşil-beyazlı takım, deplasmanda 14. haftalar itibarıyla en iyi performansını ortaya koydu. Giresunspor, ligde bu sezon ligin 14.haftası itibariyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Deplasmanda yendiği takımlar ise ligde zirve mücadelesi yapan Galatasaray ve Fenerbahçe. Süper Lig'de bu sezon 14.hafta itibariyle deplasmanda çıktığı 8 maçın 3'nü kazanan Giresunspor, Süper Lig'de sezonun 14.hafta itibariye sahasında 6 maç oynadı. Bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan yeşil-beyazlı  takım, hanesine 16 puan yazdırdı.  
Ekleme Tarihi: 27 Aralık 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’UN DEPLASMAN PERFORMANSI

Süper Lig'in geride kalan 14 hafta sonunda konuk olarak çıktığı maçlarda 9 puan elde eden yeşil-beyazlı takım, cumartesi günü deplasmanda oynanan Hatayspor maçından da puan çıkarmasını bildi. Böylece oynadığı 14 maçtan topladığı 16 puanın 9 puanını deplasmandan alırken,7 puanını da iç sahada oynadığı maçlarda aldı. Bu sezon şu ana kadar en iyi performansını sergiledi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Hatayspor’la 1-1 berabere kalan Giresunspor, deplasmanda bu sezon en başarılı performansını sergiliyor. Ligin geride kalan bölümünde konuk olarak çıktığı maçlarda 9 puan toplayan yeşil-beyazlı takım, deplasmanda 14. haftalar itibarıyla en iyi performansını ortaya koydu.

Giresunspor, ligde bu sezon ligin 14.haftası itibariyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Deplasmanda yendiği takımlar ise ligde zirve mücadelesi yapan Galatasaray ve Fenerbahçe.

Süper Lig'de bu sezon 14.hafta itibariyle deplasmanda çıktığı 8 maçın 3'nü kazanan Giresunspor, Süper Lig'de sezonun 14.hafta itibariye sahasında 6 maç oynadı. Bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan yeşil-beyazlı  takım, hanesine 16 puan yazdırdı.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.