Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR KONGREDEN GÜÇLÜ ÇIKACAKTIR

Yarın Giresunsporumuzun kongresi var. Ben inanıyorum ki bu kongreden Giresunspor daha da güçlü çıkacaktır. Yeni bir sezona başlayabilmek yeni bir enerji demektir. Güçlü bir yönetimin oluşması demektir. Bunun için de güçlü bir yönetim kurulu oluşturulmalıdır. Genel kuruldan çıkan bir birliktelik yeni bir sinerji oluşturur ve layık olduğun süper ligde devam edersin. Şehir bir araya gelmeli, Hep beraberseniz başarı vardır. Hepimizin bir araya gelmesi gerekmekte. Birlik beraberlik Giresunspor’un geleceğinin selameti açısından önemli. Bu kulüp şehrin, taraftarın kulübü. Başarılı mutlu efsanevi günlerine Giresunsporr’u tekrar oluşturabiliriz. Her kulübün borçları var. İçinden kalkınmayacak bir şey değil. Ama bir kişinin, 5 kişinin taşıyacağı bir yük değil. Herkesin çok merak ettiği, yarın yaşayacağımız tablo bu. Çok düzgün, kamuoyunun kabul ettiği yönetim kuruluna sonuna kadar destekleriz. Oyuncu huzurlu ve mutlu şekilde kampa gelmeli. Teknik direktörün de tek amacı bu geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine ligde kalmak olmalı.  Silkinmemiz lazım. Bu takım kaç yıl diyende Süper Lige çıktı. Yine ligden 4 takımın düşecek olması yine gelecek sezon çetin maçlar oynanacağı işareti veriyor. Hep bir arada olursak bunu başarabiliriz. Bu şehir bunu başarabilir. Aksi takdirde bu karamsar tablo bitmez.
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR KONGREDEN GÜÇLÜ ÇIKACAKTIR

Yarın Giresunsporumuzun kongresi var.

Ben inanıyorum ki bu kongreden Giresunspor daha da güçlü çıkacaktır.

Yeni bir sezona başlayabilmek yeni bir enerji demektir.

Güçlü bir yönetimin oluşması demektir. Bunun için de güçlü bir yönetim kurulu oluşturulmalıdır. Genel kuruldan çıkan bir birliktelik yeni bir sinerji oluşturur ve layık olduğun süper ligde devam edersin.

Şehir bir araya gelmeli,

Hep beraberseniz başarı vardır.

Hepimizin bir araya gelmesi gerekmekte.

Birlik beraberlik Giresunspor’un geleceğinin selameti açısından önemli.

Bu kulüp şehrin, taraftarın kulübü.

Başarılı mutlu efsanevi günlerine Giresunsporr’u tekrar oluşturabiliriz.

Her kulübün borçları var.

İçinden kalkınmayacak bir şey değil.

Ama bir kişinin, 5 kişinin taşıyacağı bir yük değil.

Herkesin çok merak ettiği, yarın yaşayacağımız tablo bu. Çok düzgün, kamuoyunun kabul ettiği yönetim kuruluna sonuna kadar destekleriz.

Oyuncu huzurlu ve mutlu şekilde kampa gelmeli. Teknik direktörün de tek amacı bu geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine ligde kalmak olmalı. 

Silkinmemiz lazım. Bu takım kaç yıl diyende Süper Lige çıktı. Yine ligden 4 takımın düşecek olması yine gelecek sezon çetin maçlar oynanacağı işareti veriyor.

Hep bir arada olursak bunu başarabiliriz.

Bu şehir bunu başarabilir.

Aksi takdirde bu karamsar tablo bitmez.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.