Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR GÜÇLÜ KADRO KURMAK ZORUNDA

Giresunspor Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde Hakan Keleş’le birlikte Başkan Hakan Karaahmet iyi bir koordinasyonda çalışmalarımızı yürütüyor. 44 yıl aranın ardından Süper Lig'e yükselerek yılların özlemini sona erdiren Giresunspor’da transfer çalışmalarını kulüp başkanı Hakan Karaahmet ile birlikte sürdüren teknik direktör Hakan Keleş, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istediklerini ve taraftarlarında büyük bir heyecanla bunu bekledikleri bir gerçek. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalar devam etmeli. Planlı ve programlı bir şekilde hareket edilmeli. İç transferde görüşmeleri sanırım bitmedi, sürüyor. Dış transferler ile ilgili de takip edilen olan oyuncular var. Burada da bir liste oluşturulacak. Süper Lig’den de 4-5 yerli oyuncu transfer etmek gerekecek. Şuan için kesin olarak anlaştık diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok sanırım. Giresunspor’un ilk sezondaki hedefinin ligde kalmak olduğu kesin. Önceliğimiz ligde kalmak. Sezon içerisinde güçlü, ne istediğini bilen, kararlı ve hırslı bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışılmalı. Bu arada Giresunspor yönetiminin, geçtiğimiz sezonun 2'nci yarısını Club Brugge takımında kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli oyuncu Nabil Dirar, Gençlerbirliği’nden Sefa Yılmaz ve Kasımpaşa’dan kaleci Ramazan Köse ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği söylentiler arasında. Hayırlısı bekleyip göreceğiz....  
Ekleme Tarihi: 18 Haziran 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR GÜÇLÜ KADRO KURMAK ZORUNDA

Giresunspor Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde Hakan Keleş’le birlikte Başkan Hakan Karaahmet iyi bir koordinasyonda çalışmalarımızı yürütüyor.

44 yıl aranın ardından Süper Lig'e yükselerek yılların özlemini sona erdiren Giresunspor’da transfer çalışmalarını kulüp başkanı Hakan Karaahmet ile birlikte sürdüren teknik direktör Hakan Keleş, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istediklerini ve taraftarlarında büyük bir heyecanla bunu bekledikleri bir gerçek.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalar devam etmeli. Planlı ve programlı bir şekilde hareket edilmeli. İç transferde görüşmeleri sanırım bitmedi, sürüyor. Dış transferler ile ilgili de takip edilen olan oyuncular var. Burada da bir liste oluşturulacak. Süper Lig’den de 4-5 yerli oyuncu transfer etmek gerekecek. Şuan için kesin olarak anlaştık diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok sanırım.

Giresunspor’un ilk sezondaki hedefinin ligde kalmak olduğu kesin. Önceliğimiz ligde kalmak. Sezon içerisinde güçlü, ne istediğini bilen, kararlı ve hırslı bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışılmalı.

Bu arada Giresunspor yönetiminin, geçtiğimiz sezonun 2'nci yarısını Club Brugge takımında kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli oyuncu Nabil Dirar, Gençlerbirliği’nden Sefa Yılmaz ve Kasımpaşa’dan kaleci Ramazan Köse ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği söylentiler arasında. Hayırlısı bekleyip göreceğiz....
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.