Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR GİTTİ, GİDİYOR

Çıkmayan candan umut kesilmez derler ama zor Giresunspor’un ligde tutunması. Sahasında oynadığı Trabzonspor yenilgisi ile gitti, gidiyor artık. Trabzonspor bu maçta ölesiye oynadı. Şampiyon oldular sanki. Bu kadar hırslı olmalarına gerek yoktu. Karadeniz’de kendinden başka kuş tanımıyor misali Karadeniz takımlarına acımıyor. Bu nedenle  şampiyonluğu 40 yılda bir görüyor. Süper lig’de düşecek ikinci takım da son iki hafta oynanacak maçlarda netlik kazanacak. Atakaş Hatay ve Gaziantep’in ligden çekilmesi ve haklarının dondurulması nedeniyle bu sezon iki takım 1.Lige düşürülmüş olacak. Bunun ilkinin Ümraniyespor olduğu geçtiğimiz hafta kesinlik kazanmıştı. Ancak ikinci takım için bence sadece iki aday var. Giresunspor ve İstanbulspor. Bu iki takımdan biri yolcu. Biz daha yakınız düşme adayı olarak. İstanbulspor bu hafta sonu oynamadan Gaziantepspor maçından puan hanesine 3 puan yazılacak. 35 olan puanı 38 olacak. Giresunspor ise bu hafta sonu ligde düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almak zorunda. Beraberlikte dahi süper lige elveda diyeceğiz. 3 puan aldığımızda bizim puanımız 37 olacak. Son haftaya gelindiğinde İstanbulspor sahasında Ümraniyespor ile karşılaşırken biz ise sahamızda Antalyaspor ile karşılaşacağız. Bizim Antalyaspor’dan 3 puan almamız yetmiyor. İstanbulspor’un son hafta Ümraniyespor’a takılması gerekiyor. Bana göre diğer takımlar Sivasspor, Antalyaspor, Ankaragücü, ligde kalmayı başardı.
Ekleme Tarihi: 02 Haziran 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR GİTTİ, GİDİYOR

Çıkmayan candan umut kesilmez derler ama zor Giresunspor’un ligde tutunması. Sahasında oynadığı Trabzonspor yenilgisi ile gitti, gidiyor artık.

Trabzonspor bu maçta ölesiye oynadı. Şampiyon oldular sanki. Bu kadar hırslı olmalarına gerek yoktu. Karadeniz’de kendinden başka kuş tanımıyor misali Karadeniz takımlarına acımıyor. Bu nedenle  şampiyonluğu 40 yılda bir görüyor.

Süper lig’de düşecek ikinci takım da son iki hafta oynanacak maçlarda netlik kazanacak. Atakaş Hatay ve Gaziantep’in ligden çekilmesi ve haklarının dondurulması nedeniyle bu sezon iki takım 1.Lige düşürülmüş olacak. Bunun ilkinin Ümraniyespor olduğu geçtiğimiz hafta kesinlik kazanmıştı. Ancak ikinci takım için bence sadece iki aday var. Giresunspor ve İstanbulspor. Bu iki takımdan biri yolcu.

Biz daha yakınız düşme adayı olarak. İstanbulspor bu hafta sonu oynamadan Gaziantepspor maçından puan hanesine 3 puan yazılacak. 35 olan puanı 38 olacak. Giresunspor ise bu hafta sonu ligde düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almak zorunda. Beraberlikte dahi süper lige elveda diyeceğiz.

3 puan aldığımızda bizim puanımız 37 olacak. Son haftaya gelindiğinde İstanbulspor sahasında Ümraniyespor ile karşılaşırken biz ise sahamızda Antalyaspor ile karşılaşacağız. Bizim Antalyaspor’dan 3 puan almamız yetmiyor. İstanbulspor’un son hafta Ümraniyespor’a takılması gerekiyor.

Bana göre diğer takımlar Sivasspor, Antalyaspor, Ankaragücü, ligde kalmayı başardı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.