Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR GERÇEĞİ

Öncelikle 4 takımın 1.Lige düştüğü Süper ligde kalmayı başaran Giresunspor'u tebrik ediyoruz. Giresunspor'u düşecek gözle bakanlar yanıldılar. Bunlardan birisi eski futbolculardan şimdi spor yorumcusu Tanju Çolak. Şimdi acaba merak ediyorum söylediklerinden pişmanlık duymuyor mu? Giresunspor süper ligde ilk sezonunda büyük bir başarı göstererek ligde kalmayı başardı. Hemde öyle paraları havaya uçuşturarak değil. Mütevazı bir bütçe ile. Giresunspor'un sezon sonu birçok futbolcusunun sözleşmesi bitiyor. Buda Giresunspor için yeniden yapılanma fırsatı doğacak. Önemli olan çok transfer yapmak değil, öz kaynaklı ve genç ve potansiyeli olan oyuncularla kurulan kadrolar hep kalıcı olur. Gerçek olan şey tabii ki yeni sezonda Giresunspor'un nokta transferlere olan ihtiyacıdır. Kaleci Okan tekrar geri çağrılmali.2 stopar alınmalı. Yabancı transferleri yapılırken genç yetenekli isimler üzerinde durulmalı. Giresunspor'un malı sıkıntısı ortada Giresunspor'un süper ligde kalıcı olması için önümüzdeki sezonlar için yeni bir planlamaya ihtiyaç var. Süper Ligde denk bir bütçeyle genç ve yetenekli isimlerden oluşan bir kadroyla mücadele etmeli.
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR GERÇEĞİ

Öncelikle 4 takımın 1.Lige düştüğü Süper ligde kalmayı başaran Giresunspor'u tebrik ediyoruz.

Giresunspor'u düşecek gözle bakanlar yanıldılar. Bunlardan birisi eski futbolculardan şimdi spor yorumcusu Tanju Çolak. Şimdi acaba merak ediyorum söylediklerinden pişmanlık duymuyor mu?

Giresunspor süper ligde ilk sezonunda büyük bir başarı göstererek ligde kalmayı başardı. Hemde öyle paraları havaya uçuşturarak değil. Mütevazı bir bütçe ile.

Giresunspor'un sezon sonu birçok futbolcusunun sözleşmesi bitiyor.

Buda Giresunspor için yeniden yapılanma fırsatı doğacak.

Önemli olan çok transfer yapmak değil, öz kaynaklı ve genç ve potansiyeli olan oyuncularla kurulan kadrolar hep kalıcı olur.

Gerçek olan şey tabii ki yeni sezonda Giresunspor'un nokta transferlere olan ihtiyacıdır.

Kaleci Okan tekrar geri çağrılmali.2 stopar alınmalı.

Yabancı transferleri yapılırken genç yetenekli isimler üzerinde durulmalı.

Giresunspor'un malı sıkıntısı ortada

Giresunspor'un süper ligde kalıcı olması için önümüzdeki sezonlar için yeni bir planlamaya ihtiyaç var.

Süper Ligde denk bir bütçeyle genç ve yetenekli isimlerden oluşan bir kadroyla mücadele etmeli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.