Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR GENÇ OYUNCULARA YÖNELDİ

Giresunspor yönetimin bu sezon düşüncesi genelde genç oyunculara yönelmesi bence isabetli bir karar. Zaten Türk futbolu bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere yönetimsel anlamda artık kritik süreçlere girdi. Yeni çıkan spor yasasının ardından kulüpleri yönetenler özellikle transferlerde fazlasıyla dikkatli olmak zorundalar. Artık geçmiş yıllarda ki gibi sırf gösteriş olsun diye yüksek paralarla yaşı geçmiş ve artık verimlilik çağı bitmiş futbolcularla takımlarını zarara uğratmaları durumunda bunun cezasını kulüp değil sorumlu olan yöneticiler çekecek. Giresunspor süper lige yükseldiği geçen sezonda genelde kiralama yoluna giderek ligde kalmayı başardı. Ama bunun sürekli olamayacağını anladığından bu sezon genelde genç futbolcuların peşine düştü. Gelen futbolculara baktığımız zamanda hem kaliteli hem az maliyetli ve hem de genç olmaları gelecek adına umut vaat ediyorlar. Eğer bu transferler tutarsa Giresunspor önümüzde ki ve daha sonra ki sezonlarda süper ligde kalıcı olacak.  
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR GENÇ OYUNCULARA YÖNELDİ

Giresunspor yönetimin bu sezon düşüncesi genelde genç oyunculara yönelmesi bence isabetli bir karar. Zaten Türk futbolu bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere yönetimsel anlamda artık kritik süreçlere girdi. Yeni çıkan spor yasasının ardından kulüpleri yönetenler özellikle transferlerde fazlasıyla dikkatli olmak zorundalar. Artık geçmiş yıllarda ki gibi sırf gösteriş olsun diye yüksek paralarla yaşı geçmiş ve artık verimlilik çağı bitmiş futbolcularla takımlarını zarara uğratmaları durumunda bunun cezasını kulüp değil sorumlu olan yöneticiler çekecek.

Giresunspor süper lige yükseldiği geçen sezonda genelde kiralama yoluna giderek ligde kalmayı başardı. Ama bunun sürekli olamayacağını anladığından bu sezon genelde genç futbolcuların peşine düştü. Gelen futbolculara baktığımız zamanda hem kaliteli hem az maliyetli ve hem de genç olmaları gelecek adına umut vaat ediyorlar. Eğer bu transferler tutarsa Giresunspor önümüzde ki ve daha sonra ki sezonlarda süper ligde kalıcı olacak.
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.