Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

Öncelikle yeni yönetim Nihat Yamak ve ekibine hayırlı olsun der başarılar dilerken, önceliği transfer tahtasının açılması ve nokta transferler olmalı. Gidişat hiç de iyi görünmüyor. Önceki yönetimde görev alan Başkan Hakan Karaahmet’e yapmış olduğu çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun son yedi maçında Giresunspor galibiyetle tanışamadı. En son oynadığı erteleme maçı olan Kayserispor’a sahasında 2-1 yenilmekten kurtulamadı. 29 Aralık 2022’de sahasında Gaziantepspor’u 2-1 yenmeyi başaran Giresunspor ondan sonra oynadığı 7 maçta galibiyetle tanışamadı. Trabzonspor’3-0, Ümraniyespor’a 1-0, Antalyaspor ile 2-2, A.Demirspor’la 1-1, Galatasaray’a 4-0,Kasımpaşaya 5-1 ve son olarak geçtiğimiz cumartesi gecesi sahasında Kayserispor’a 2-1 yenildi. Kayserispor maçına gelince. Kahramanmaraş merkezli depremin olduğu gün karşılaşacak olan iki ekip, deprem felaketi nedeniyle ertelenen maç için yeniden sahaya çıktı ve Süper Ligdeki heyecan kaldığı yerden devam etti. Oynadığı 22 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan Giresunspor, bu süreçte 21 gol attı, 40 gol yiyerek ligde en çok gol yiyen 6 takım içinde yer aldı. Ve 21 puan topladı. Giresunspor, 23. haftada 5 Mart Pazar günü deplasmanda saat 16.00’da Konyaspor ile karşılaşacak.
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

Öncelikle yeni yönetim Nihat Yamak ve ekibine hayırlı olsun der başarılar dilerken, önceliği transfer tahtasının açılması ve nokta transferler olmalı. Gidişat hiç de iyi görünmüyor. Önceki yönetimde görev alan Başkan Hakan Karaahmet’e yapmış olduğu çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyoruz.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun son yedi maçında Giresunspor galibiyetle tanışamadı. En son oynadığı erteleme maçı olan Kayserispor’a sahasında 2-1 yenilmekten kurtulamadı. 29 Aralık 2022’de sahasında Gaziantepspor’u 2-1 yenmeyi başaran Giresunspor ondan sonra oynadığı 7 maçta galibiyetle tanışamadı. Trabzonspor’3-0, Ümraniyespor’a 1-0, Antalyaspor ile 2-2, A.Demirspor’la 1-1, Galatasaray’a 4-0,Kasımpaşaya 5-1 ve son olarak geçtiğimiz cumartesi gecesi sahasında Kayserispor’a 2-1 yenildi. Kayserispor maçına gelince. Kahramanmaraş merkezli depremin olduğu gün karşılaşacak olan iki ekip, deprem felaketi nedeniyle ertelenen maç için yeniden sahaya çıktı ve Süper Ligdeki heyecan kaldığı yerden devam etti.

Oynadığı 22 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan Giresunspor, bu süreçte 21 gol attı, 40 gol yiyerek ligde en çok gol yiyen 6 takım içinde yer aldı. Ve 21 puan topladı.

Giresunspor, 23. haftada 5 Mart Pazar günü deplasmanda saat 16.00’da Konyaspor ile karşılaşacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.