Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR, GALATASARAY DEPLASMANINDA

Süper Ligin 2.Haftasinda Giresunspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyor. Maç Cumartesi gecesi 21.45 te İstanbul’da Galatasaray stadında. İstanbul’da bulunmam nedeniyle Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet salı günü yaptığı basın toplantını Facebook’tan izledim. Maalesef çok karamsar bir tablo çizdi. Giresunspor'a sahip çıkılmadığını söyledi. Bu şartlarda bu takımdan başarı beklemek hayal ürününden öteye geçmez. Giresun'un önde gelenlerine seslendi. Hatta daha da ileriye giderek isim vererek. Buyurun başkanlık koltuğuna oturun yönetimi oluşturun. Yeter ki takım ligde kalsın. Ben çekilmeye hazırım dedi. Gerçekten düşenin dostu olmuyor. İşte komşumuz Orduspor örneği. Başkanın anlattığına göre herkes Giresunspor'u yalnız bırakmış. Sanki kaderine terk edilmiş gibi. Bu şartlarda dünya yıldızları ile donatılmış bir Galatasaray karşısında Giresunspor’umuzun başarılı olması mucizelere bağlı. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. Ligde 19 takım var.4 takım direk düşecek olması bu olumsuz şartlarda şimdiden bizi endişelere sürüklüyor. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.
Ekleme Tarihi: 16 Ağustos 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR, GALATASARAY DEPLASMANINDA

Süper Ligin 2.Haftasinda Giresunspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyor.

Maç Cumartesi gecesi 21.45 te İstanbul’da Galatasaray stadında.

İstanbul’da bulunmam nedeniyle Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet salı günü yaptığı basın toplantını Facebook’tan izledim.

Maalesef çok karamsar bir tablo çizdi.

Giresunspor'a sahip çıkılmadığını söyledi.

Bu şartlarda bu takımdan başarı beklemek hayal ürününden öteye geçmez.

Giresun'un önde gelenlerine seslendi. Hatta daha da ileriye giderek isim vererek. Buyurun başkanlık koltuğuna oturun yönetimi oluşturun. Yeter ki takım ligde kalsın. Ben çekilmeye hazırım dedi.

Gerçekten düşenin dostu olmuyor. İşte komşumuz Orduspor örneği.

Başkanın anlattığına göre herkes Giresunspor'u yalnız bırakmış. Sanki kaderine terk edilmiş gibi.

Bu şartlarda dünya yıldızları ile donatılmış bir Galatasaray karşısında Giresunspor’umuzun başarılı olması mucizelere bağlı.

Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.

Ligde 19 takım var.4 takım direk düşecek olması bu olumsuz şartlarda şimdiden bizi endişelere sürüklüyor.

Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.