Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞTI

Giresunspor Pazartesi gecesi G.Antepspor karşısında böyle bir tempo yapacaklarını, takım olarak bütünleşeceklerini, 90 dakika oyundan düşmeyeceklerini bekliyordum. Defans Hayrullah ve Diarra resmen devleştiler. Perez ve Aziz Behich mükemmel oynadılar. Muhammed arkadaşlarına top dağıtmaya ve rakip mücadelesinde alkışı hak etti. Giresunspor ilk yarıda öyle bir futbol ortaya koydu ki atılan golü bir kenara koyun kaçan goller üzdü. Muhammed gerçekten sahada kaldığı 74 dakikada bir arı gibi çalıştı. Arkadaşlarına top dağıttı. İzleyenlere keyifli maç izletti. Sonuç olarak taraftar 12. adam futbolcularla bütünleşti. Kalan 9 maç. Düşecek 4.’üncü takım Altay ile aramızdaki puan farkı 6 oldu. Bence büyük bir avantaj. Bu pazar saat 13.30'da Antalya'daki Antalyaspor'dan alacağımız en az bir puan bile bizim için artı olacaktır. Rakiplerinde bizim gibi zorlu maçları var...
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞTI

Giresunspor Pazartesi gecesi G.Antepspor karşısında böyle bir tempo yapacaklarını, takım olarak bütünleşeceklerini, 90 dakika oyundan düşmeyeceklerini bekliyordum.

Defans Hayrullah ve Diarra resmen devleştiler.

Perez ve Aziz Behich mükemmel oynadılar.

Muhammed arkadaşlarına top dağıtmaya ve rakip mücadelesinde alkışı hak etti.

Giresunspor ilk yarıda öyle bir futbol ortaya koydu ki atılan golü bir kenara koyun kaçan goller üzdü. Muhammed gerçekten sahada kaldığı 74 dakikada bir arı gibi çalıştı.

Arkadaşlarına top dağıttı.

İzleyenlere keyifli maç izletti.

Sonuç olarak taraftar 12. adam futbolcularla bütünleşti.

Kalan 9 maç.

Düşecek 4.’üncü takım Altay ile aramızdaki puan farkı 6 oldu.

Bence büyük bir avantaj.

Bu pazar saat 13.30'da Antalya'daki Antalyaspor'dan alacağımız en az bir puan bile bizim için artı olacaktır.

Rakiplerinde bizim gibi zorlu maçları var...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.