Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR DİBE DEMİR ALDI

Konumuz: Giresunspor, İyi değil tabii ki… İki yakası bir araya gelmiyor. 3 puan daha silindi, kaldı 6 puan. Son olarak deplasmanda Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu ve üst üste 3.yenilgisini aldı. Dibe demir atan Giresunspor, ligin ilk yarısı bitmeden kümede kalma umutlarını iyice azalttı. Oynadığı 14 maçta sadece 2 kez galip gelip, 3 de beraberlik alan yeşil beyazlılar, 9 karşılaşmadan ise eli boş döndü. Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 3 maç kaldı. Sakarya (D), Gençlerbirliği(i), Ümraniyespor (D) ile zorlu 90 dakikalara çıkacak. Acı ama gerçek Giresunspor, Göztepe maçının özellikle ikinci yarısında sergilediği kötü futbolu sürdürürse kalan maçlardan çıkaracağı puan sadece ‘‘0’’ olur. Birde silinen 3 puan var. Düşecek 3 takım olduğuna göre artık kenetlenmemiz gerekiyor. Teknik ve idari kadromuz, personellerimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte zor bir dönemden geçtiğimizi biliyoruz. Ancak bu ve benzeri dönemlerden aile ortamını sağlayıp hep beraber el ele, omuz omuza tüm zorluklara göğüs gererek çıkabileceğimiz gerçeğini biliyoruz. Açtığımız yeni sayfada tüm Büyük Giresunspor’luların bu durumu unutmayacağını ve kalbi Giresunspor ile çarpan her bir ferdimizin birbirine sarılarak kenetlenmeleri şart. Transfer tahtasının açılması mucize gibi. Açılmadığı sürece görünen köy kılavuz istemiyor. Giresun bu cendereden nasıl çıkar ya da bu enkazı nasıl kaldırır? Bu borçtan nasıl kurtulur? Soru işaretleri. Bu yükü sadece başkan ve yönetiminden beklemek hayalcilik olur. Önceki dönemlerde başkanlık ve yöneticilik yapan A’dan Z’ye herkes, Giresun için bir araya gelmeli ve kulübü bu cendereden nasıl çıkarırız diye kafa yormalı… İşi bilen insanların dışında, Giresunspor’un yoğun bakımda olduğunun kimse farkında değil… Yıllardır yazıp çiziyoruz, Giresun’u temsil eden şehir dinamikleri, sivil toplum örgütleri, sporun taban birlikleri bir ses versin. Ama, nafile… Böylesine zor bir süreçte ayrılır, bölünürlerse kendi sonlarını kendileri hazırlarlar. Giresun’un yüksek menfaatleri için her türlü kısır çekişmeyi, kavgayı bir tarafa bırakıp, yönetimi, Giresunlum diyen herkesin destekleme mecburiyeti var. Bugün topyekun ucundan tutulmazsa yarın Giresun’un işi çok daha zor olacak. Yarın eyvah dememek için bugün imkanlar seferber edilmeli. Açıkçası, ben bu şehre sevdalı insanların Giresun bu durumdayken sırtlarını dönüp hiçbir şey yokmuş gibi davranacaklarına inanmak istemiyorum. Bu şehirden kazandıklarınızı yine bu şehir için paylaşmak zorundasınız! Kısacası, bir Giresunlu olarak Giresun’un 2024’te bir bilinmeze doğru yol almasını istemiyorum.  
Ekleme Tarihi: 05 Aralık 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR DİBE DEMİR ALDI

Konumuz: Giresunspor,

İyi değil tabii ki…

İki yakası bir araya gelmiyor.

3 puan daha silindi, kaldı 6 puan.

Son olarak deplasmanda Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu ve üst üste 3.yenilgisini aldı. Dibe demir atan Giresunspor, ligin ilk yarısı bitmeden kümede kalma umutlarını iyice azalttı. Oynadığı 14 maçta sadece 2 kez galip gelip, 3 de beraberlik alan yeşil beyazlılar, 9 karşılaşmadan ise eli boş döndü. Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 3 maç kaldı. Sakarya (D), Gençlerbirliği(i), Ümraniyespor (D) ile zorlu 90 dakikalara çıkacak. Acı ama gerçek Giresunspor, Göztepe maçının özellikle ikinci yarısında sergilediği kötü futbolu sürdürürse kalan maçlardan çıkaracağı puan sadece ‘‘0’’ olur.

Birde silinen 3 puan var.

Düşecek 3 takım olduğuna göre artık kenetlenmemiz gerekiyor.

Teknik ve idari kadromuz, personellerimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte zor bir dönemden geçtiğimizi biliyoruz. Ancak bu ve benzeri dönemlerden aile ortamını sağlayıp hep beraber el ele, omuz omuza tüm zorluklara göğüs gererek çıkabileceğimiz gerçeğini biliyoruz.

Açtığımız yeni sayfada tüm Büyük Giresunspor’luların bu durumu unutmayacağını ve kalbi Giresunspor ile çarpan her bir ferdimizin birbirine sarılarak kenetlenmeleri şart. Transfer tahtasının açılması mucize gibi. Açılmadığı sürece görünen köy kılavuz istemiyor. Giresun bu cendereden nasıl çıkar ya da bu enkazı nasıl kaldırır? Bu borçtan nasıl kurtulur? Soru işaretleri. Bu yükü sadece başkan ve yönetiminden beklemek hayalcilik olur. Önceki dönemlerde başkanlık ve yöneticilik yapan A’dan Z’ye herkes, Giresun için bir araya gelmeli ve kulübü bu cendereden nasıl çıkarırız diye kafa yormalı…
İşi bilen insanların dışında, Giresunspor’un yoğun bakımda olduğunun kimse farkında değil…

Yıllardır yazıp çiziyoruz, Giresun’u temsil eden şehir dinamikleri, sivil toplum örgütleri, sporun taban birlikleri bir ses versin. Ama, nafile…

Böylesine zor bir süreçte ayrılır, bölünürlerse kendi sonlarını kendileri hazırlarlar. Giresun’un yüksek menfaatleri için her türlü kısır çekişmeyi, kavgayı bir tarafa bırakıp, yönetimi, Giresunlum diyen herkesin destekleme mecburiyeti var. Bugün topyekun ucundan tutulmazsa yarın Giresun’un işi çok daha zor olacak. Yarın eyvah dememek için bugün imkanlar seferber edilmeli.
Açıkçası, ben bu şehre sevdalı insanların Giresun bu durumdayken sırtlarını dönüp hiçbir şey yokmuş gibi davranacaklarına inanmak istemiyorum. Bu şehirden kazandıklarınızı yine bu şehir için paylaşmak zorundasınız!

Kısacası, bir Giresunlu olarak Giresun’un 2024’te bir bilinmeze doğru yol almasını istemiyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.