Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR DESTAN YAZDI

‘’Tarih tekerrürden ibarettir’’ sözünü Giresunspor geçen sezon olduğu gibi Galatasaray’ı sahasında yine aynı skorla 0-1 yenmesini başardı. Kutluyoruz oyuncularımızı. Demek ki futbol dünya yıldızları ile değil yürekle oynanan bir oyun olduğunu Giresunspor oyunu ile gösterdi. Spor otoriteleri maçtan sonra hep Galatasaray’ın hatalı gol yediğini dile getirdiler. Allah aşkına bir kez olsun Anadolu takımlarının başarılarından söz edin. Hiç mi hak etmiyoruz? İşte örneği dünya yıldızlarını bir araya getirip şampiyonluk adına bir takım oluşturuyorsun ve ilk mağlubiyetini binlerce tıklım tıklım taraftarının önünde alıyorsun. Geçtiğimiz hafta Giresunspor Başkanı Hakan Karahasan karamsar bir tablo çizmişti basın toplantısında. Ben de Cuma günkü köşe yazımda bu şartlarda Giresunspor’dan başarı beklemek mucize olur düşüncesiyle köşemde belirtmiştim. Gerçekten mucize gerçek oldu. Maçın dönüm noktası Kerem’im şutu Onurcan’ın şahane kurtarışı idi. Giresunspor maç boyunca adeta duvar ördü. Pasla çıkmayı seven Hakan Keleş’e ve Traore’nin şahane performansına karşı Abdulkerim’in hatalı geri pasını yakalayan Sainz golü atarak adeta Galatasaray’ın vasat futboluna ceza kesti. Galatasaray, son 15+8 dakikayı rakip sahada geçirse de Seferoviç’e izin vermeyen Onurcan maçın adamı olup Giresunspor’un galibiyetini de ilan eden oyuncu oldu.
Ekleme Tarihi: 16 Ağustos 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR DESTAN YAZDI

‘’Tarih tekerrürden ibarettir’’ sözünü Giresunspor geçen sezon olduğu gibi Galatasaray’ı sahasında yine aynı skorla 0-1 yenmesini başardı. Kutluyoruz oyuncularımızı.

Demek ki futbol dünya yıldızları ile değil yürekle oynanan bir oyun olduğunu Giresunspor oyunu ile gösterdi. Spor otoriteleri maçtan sonra hep Galatasaray’ın hatalı gol yediğini dile getirdiler. Allah aşkına bir kez olsun Anadolu takımlarının başarılarından söz edin. Hiç mi hak etmiyoruz?

İşte örneği dünya yıldızlarını bir araya getirip şampiyonluk adına bir takım oluşturuyorsun ve ilk mağlubiyetini binlerce tıklım tıklım taraftarının önünde alıyorsun.

Geçtiğimiz hafta Giresunspor Başkanı Hakan Karahasan karamsar bir tablo çizmişti basın toplantısında. Ben de Cuma günkü köşe yazımda bu şartlarda Giresunspor’dan başarı beklemek mucize olur düşüncesiyle köşemde belirtmiştim. Gerçekten mucize gerçek oldu.

Maçın dönüm noktası Kerem’im şutu Onurcan’ın şahane kurtarışı idi. Giresunspor maç boyunca adeta duvar ördü.

Pasla çıkmayı seven Hakan Keleş’e ve Traore’nin şahane performansına karşı Abdulkerim’in hatalı geri pasını yakalayan Sainz golü atarak adeta Galatasaray’ın vasat futboluna ceza kesti.

Galatasaray, son 15+8 dakikayı rakip sahada geçirse de Seferoviç’e izin vermeyen Onurcan maçın adamı olup Giresunspor’un galibiyetini de ilan eden oyuncu oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.