Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR BU GENÇ KADRO İLE DÜŞER

Giresunspor’un özeti, işte bu 2 kelimeden ibaret. Son 2 maçında; puanda sıfır çekersen, gelenden 3, gidenden 4 yersen ne olur? Tabii ki, fiyasko olur. Travma olur. Yok oluşun en güçlü sinyalleri verilmiş olur. Son maçında kendi sahasında Kocaelispor maçına öyle kötü başladı ki Giresunspor, görmeyene anlatmak zor. Lig ikincisi Kocaelispor oyuna öyle baskılı başladı ki; Çotanaklar neye uğradığını şaşırdı! Daha maçın başında bu kadar yaslanmak neyin nesidir gençler? Savunmada Kadir’in ters vuruşu ve 1-0 geriye düşmemize ne dersiniz? Bırak topu kaleci Erkan alsın. Sistemde, hücuma beklendiği gibi etkili çıkamadı yeşil-beyazlılar… Ne bir olgun atak geldi ne de isabetli bir şut… Ağır ezgi fıstıkî makamında çok yavaş oynadık maç boyunca… Ne bir coşku var takımda ne bir agresif futbol ne de bir üretkenlik belirtisi! Attığımız gol ancak bize teselli verdi. Ancak son zamanlarda, düşme hattında bulunan Giresunspor’a bütün takımlar, ne acıdır ki, “Üzümlü kek” gibi bakıyor artık. Kocaelispor neredeyse bizim kaleyi ablukaya aldı. 4 golle 3 puanı rahat alıp gittiler. Yine sıfır çektik. Bu kadar konsantrasyon eksiği olur mu beyler? Son 2 maçta 7 gol yiyip, yalnızca 2 gol atabiliyorsun! Resmen averaj takımı olduk! Nasıl olacak bu işler? Yine içimiz acıdı. Yüreğimiz cayır cayır yanıyor. Giresun’a gelen 200 civarında Kocaeli taraftarlar, takımına destek verdi. Zaten, oynatmaya az kaldı. Yazık değil mi bu taraftara? Koskoca kentin gözü önünde mum gibi erimeye devam. 13 maçta 9 puanda kalmak ne demek biliyor musunuz? Düşmenin en güçlü adaylarından birisiniz demektir. Dört nala uçuruma doğru koşuyoruz. Büyük tehlikenin farkında mısınız? Daha şimdiden alev alev yanmaya başladık. Yok mu üstümüze su döken? Giresun’da komaya girdik resmen. Tahta açılmazsa vah halimize. Tahta açılamazsa ne yazık ki, bu genç kadro Küme düşer beyler. Bu acı gerçeği bir kez daha söylemek zorundayız. Lise çağındaki çocukların üzerine yüklenen bu ağır yükü, devre arasında sırtlarından almak zorunda bu camia; yönetim. Yoksa…Böyle bekleyerek bu iş çözülmez, sadece “Komada; oksijen çadırında” beklenen ölüm biraz daha gecikir, o kadar.
Ekleme Tarihi: 01 Aralık 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR BU GENÇ KADRO İLE DÜŞER

Giresunspor’un özeti, işte bu 2 kelimeden ibaret. Son 2 maçında; puanda sıfır çekersen, gelenden 3, gidenden 4 yersen ne olur? Tabii ki, fiyasko olur. Travma olur. Yok oluşun en güçlü sinyalleri verilmiş olur. Son maçında kendi sahasında Kocaelispor maçına öyle kötü başladı ki Giresunspor, görmeyene anlatmak zor. Lig ikincisi Kocaelispor oyuna öyle baskılı başladı ki; Çotanaklar neye uğradığını şaşırdı! Daha maçın başında bu kadar yaslanmak neyin nesidir gençler? Savunmada Kadir’in ters vuruşu ve 1-0 geriye düşmemize ne dersiniz? Bırak topu kaleci Erkan alsın. Sistemde, hücuma beklendiği gibi etkili çıkamadı yeşil-beyazlılar…

Ne bir olgun atak geldi ne de isabetli bir şut…

Ağır ezgi fıstıkî makamında çok yavaş oynadık maç boyunca…

Ne bir coşku var takımda ne bir agresif futbol ne de bir üretkenlik belirtisi!

Attığımız gol ancak bize teselli verdi. Ancak son zamanlarda, düşme hattında bulunan Giresunspor’a bütün takımlar, ne acıdır ki, “Üzümlü kek” gibi bakıyor artık. Kocaelispor neredeyse bizim kaleyi ablukaya aldı. 4 golle 3 puanı rahat alıp gittiler. Yine sıfır çektik. Bu kadar konsantrasyon eksiği olur mu beyler? Son 2 maçta 7 gol yiyip, yalnızca 2 gol atabiliyorsun! Resmen averaj takımı olduk! Nasıl olacak bu işler? Yine içimiz acıdı. Yüreğimiz cayır cayır yanıyor. Giresun’a gelen 200 civarında Kocaeli taraftarlar, takımına destek verdi. Zaten, oynatmaya az kaldı. Yazık değil mi bu taraftara? Koskoca kentin gözü önünde mum gibi erimeye devam. 13 maçta 9 puanda kalmak ne demek biliyor musunuz? Düşmenin en güçlü adaylarından birisiniz demektir. Dört nala uçuruma doğru koşuyoruz. Büyük tehlikenin farkında mısınız? Daha şimdiden alev alev yanmaya başladık. Yok mu üstümüze su döken? Giresun’da komaya girdik resmen. Tahta açılmazsa vah halimize. Tahta açılamazsa ne yazık ki, bu genç kadro Küme düşer beyler. Bu acı gerçeği bir kez daha söylemek zorundayız. Lise çağındaki çocukların üzerine yüklenen bu ağır yükü, devre arasında sırtlarından almak zorunda bu camia; yönetim. Yoksa…Böyle bekleyerek bu iş çözülmez, sadece “Komada; oksijen çadırında” beklenen ölüm biraz daha gecikir, o kadar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.