Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR AVANTAJLI

Süper Lig bitimine kalan 7 hafta. Giresunspor düşme hattı içinde yer alan en yakın rakibi Altayspor ile arasında 7 puan fark var. Yani Altayspor’dan 7 puan öndeyiz. Bu bizim için büyük bir avantaj. Sivasspor karşısında 2-0 geriden gelerek alınan 1 puanın değeri büyük. Çünkü bu hafta rakiplerde yenildi. Gönül isterdi ki Sivasspor maçı galibiyetle sonuçlansın. Ama rakiplerin yenildiği haftada 1 puan bence altın değerinde. Takımın son haftalarda düşme hattının bir üstünde yer alması ve bunun vermiş olduğu moral bozukluğu ile takımın özgüveninin sekteye uğraması açısından bu maçtan kesinlikle puan almalıydık.  Takımımızın gerçekten 90 dakika mücadelesini hiç bırakmadı. Tabii ki ilk yarıdaki oyunu eleştirilebilir. Ancak rakip Sivasspor puan yada puanlar için gelmiş. Bunun içinde Sivasspor 2 gol bulduktan sonra neredeyse tamamen defansa çekilmiş, topu oyuna sokmakta bilinçli olarak hep geciktiler. Giresunspor’u tebrik ederim.2-0 geriye düştükten sonra Sivasspor defansını yarıp hemde iki gol bulmak kolay değildi. İki golde de Umut Nayır sahneye çıktı. Düşecek dört takım içinde alttan dördüncü sırada bulunan Altay ile aramızdaki puan farkı kalan yedi haftada 7’ye çıktı. 36 yaptık puanımızı. Bence 45 puanda tamamlayan ligde kalır. Hiçbir şey tabii ki bitmiş değil. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Ancak düşecek dört takıma göre en avantajlı biziz. Sivasspor maçını unutup deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor maçına odaklanmalıyız. Ligin en altında son dört sıra yoğun bakım ünitesi gibi. Şimdi biz oradan yedi puan uzaktayız. İnşallah bu bilinçle Malatya’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Artık bu saatten sonra rakip değil sizin nasıl oynayacağınız önemlidir. Eğer bir takımın içerisine o ruh geldiyse ki, bu takım asla küme düşmeyecektir. İnşallah bu sezonu kazasız belasız atlatıp Süper Ligde kalarak, önümüzdeki sezon yaşanan bu acı tecrübelerden de ders çıkararak çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.
Ekleme Tarihi: 05 Nisan 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR AVANTAJLI

Süper Lig bitimine kalan 7 hafta. Giresunspor düşme hattı içinde yer alan en yakın rakibi Altayspor ile arasında 7 puan fark var. Yani Altayspor’dan 7 puan öndeyiz. Bu bizim için büyük bir avantaj. Sivasspor karşısında 2-0 geriden gelerek alınan 1 puanın değeri büyük. Çünkü bu hafta rakiplerde yenildi. Gönül isterdi ki Sivasspor maçı galibiyetle sonuçlansın. Ama rakiplerin yenildiği haftada 1 puan bence altın değerinde.

Takımın son haftalarda düşme hattının bir üstünde yer alması ve bunun vermiş olduğu moral bozukluğu ile takımın özgüveninin sekteye uğraması açısından bu maçtan kesinlikle puan almalıydık.  Takımımızın gerçekten 90 dakika mücadelesini hiç bırakmadı. Tabii ki ilk yarıdaki oyunu eleştirilebilir. Ancak rakip Sivasspor puan yada puanlar için gelmiş. Bunun içinde Sivasspor 2 gol bulduktan sonra neredeyse tamamen defansa çekilmiş, topu oyuna sokmakta bilinçli olarak hep geciktiler. Giresunspor’u tebrik ederim.2-0 geriye düştükten sonra Sivasspor defansını yarıp hemde iki gol bulmak kolay değildi. İki golde de Umut Nayır sahneye çıktı. Düşecek dört takım içinde alttan dördüncü sırada bulunan Altay ile aramızdaki puan farkı kalan yedi haftada 7’ye çıktı. 36 yaptık puanımızı. Bence 45 puanda tamamlayan ligde kalır. Hiçbir şey tabii ki bitmiş değil. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Ancak düşecek dört takıma göre en avantajlı biziz. Sivasspor maçını unutup deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor maçına odaklanmalıyız. Ligin en altında son dört sıra yoğun bakım ünitesi gibi. Şimdi biz oradan yedi puan uzaktayız. İnşallah bu bilinçle Malatya’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Artık bu saatten sonra rakip değil sizin nasıl oynayacağınız önemlidir. Eğer bir takımın içerisine o ruh geldiyse ki, bu takım asla küme düşmeyecektir. İnşallah bu sezonu kazasız belasız atlatıp Süper Ligde kalarak, önümüzdeki sezon yaşanan bu acı tecrübelerden de ders çıkararak çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.