Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR ARTIK BU MAÇI ALMALI

Düşecek takım olarak sondan ikinci sıradayız. Artık bir yerlerden başlamalıyız. Deprem nedeniyle Gaziantep ve Hatayspor ligden çekildi Süper ligde düşecek bu sezon 2 takım olacak. Kalan 12 maç içinde iki maçı (Antep ve Hatay) oynamadan hanemize 6 puan yazılacak. 22 olan puanımız 28 olacak. Bence düşmemek için mücadele veren alttan yukarı sayarsak Ümraniyespor, Giresunspor, İstanbulspor, Ankaragücü, Kasımpaşa, Sivasspor, Alanyaspor, Antalyaspor. Alt sıradaki ile üst sıradaki arasında sadece 5 puan fark var. 3 puanlık sistemde bu fark kapanmayacak anlamına gelmez. Bu düşme ihtimali bulunan 8 takımdan 2 takım düşecek sezon sonu. Bu iki takım arasında biz olmama adına artık bir yerlerden başlamalıyız. Alanyaspor 4 as futbolcudan yoksun olarak sahaya çıkacak. Bunu avantaja çevirmeliyiz. Kalan 10 maçtan 6 maç sahamızda oynayacağız. Bu bizim adımıza bir avantaj sayılmalı. Bu nedenle Pazar günü sahamızda oynayacağımız Alanyaspor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Tüm odaklanmamız bu yönde olmalı. Geçmişi unutalım artık. Dün dünde kaldı. Kaybedilmiş bir şey yok. Herkes çok kötü şeyler yazıyor ama lig uzun bir maraton. Geçen sezon bunu başardık. İnandığımız sürece yapamayacağımız bir şey yok. Bizim en önemli maçlarımızdan birisi Alanyaspor maçı. Kilit maç. Kilidi açtığımızda gerisi gelir. İnşallah pazar günü bizim için güzel olur ve mutlu olarak evimize döneriz. Gol çok önemli bir şey. Futbolun meyvesi ve hepimiz çok isteriz ama bundan önemlisi takımın kazanması. Takım içerisinde herkesin gol atmaktan ziyade takımın kazanmasının daha önemli olduğunu düşündüğümü hissediyorum. Bugüne kadar birlikte hareket etmeyi ve bu sezonda ligde kalmak olmalı. Kötü günlerde birbirimize sarıldığımız sürece bizi kimse yıkamayacak. Bu maçı kazanmaktan başka çıkarı olmayan bir camiayız. İnşallah maçı kazanıp 3 puanı hanemize yazarız.  
Ekleme Tarihi: 31 Mart 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR ARTIK BU MAÇI ALMALI

Düşecek takım olarak sondan ikinci sıradayız. Artık bir yerlerden başlamalıyız. Deprem nedeniyle Gaziantep ve Hatayspor ligden çekildi Süper ligde düşecek bu sezon 2 takım olacak. Kalan 12 maç içinde iki maçı (Antep ve Hatay) oynamadan hanemize 6 puan yazılacak. 22 olan puanımız 28 olacak. Bence düşmemek için mücadele veren alttan yukarı sayarsak Ümraniyespor, Giresunspor, İstanbulspor, Ankaragücü, Kasımpaşa, Sivasspor, Alanyaspor, Antalyaspor. Alt sıradaki ile üst sıradaki arasında sadece 5 puan fark var. 3 puanlık sistemde bu fark kapanmayacak anlamına gelmez. Bu düşme ihtimali bulunan 8 takımdan 2 takım düşecek sezon sonu.

Bu iki takım arasında biz olmama adına artık bir yerlerden başlamalıyız. Alanyaspor 4 as futbolcudan yoksun olarak sahaya çıkacak. Bunu avantaja çevirmeliyiz. Kalan 10 maçtan 6 maç sahamızda oynayacağız. Bu bizim adımıza bir avantaj sayılmalı.

Bu nedenle Pazar günü sahamızda oynayacağımız Alanyaspor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Tüm odaklanmamız bu yönde olmalı. Geçmişi unutalım artık. Dün dünde kaldı. Kaybedilmiş bir şey yok. Herkes çok kötü şeyler yazıyor ama lig uzun bir maraton. Geçen sezon bunu başardık. İnandığımız sürece yapamayacağımız bir şey yok.

Bizim en önemli maçlarımızdan birisi Alanyaspor maçı. Kilit maç. Kilidi açtığımızda gerisi gelir. İnşallah pazar günü bizim için güzel olur ve mutlu olarak evimize döneriz.

Gol çok önemli bir şey. Futbolun meyvesi ve hepimiz çok isteriz ama bundan önemlisi takımın kazanması. Takım içerisinde herkesin gol atmaktan ziyade takımın kazanmasının daha önemli olduğunu düşündüğümü hissediyorum.

Bugüne kadar birlikte hareket etmeyi ve bu sezonda ligde kalmak olmalı. Kötü günlerde birbirimize sarıldığımız sürece bizi kimse yıkamayacak. Bu maçı kazanmaktan başka çıkarı olmayan bir camiayız. İnşallah maçı kazanıp 3 puanı hanemize yazarız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.