Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DERSİMİZ 1926 BULANCAKSPOR

1926 Bulancakspor  için bu sezon yine zor  geçti.Yine baraj maçında öldü,öldü dirildi.Penaltı atışlarında şans 1926 Bulancakspor’dan yana olduğu için Bölgesel Amatör Ligde kaldı.Her sezon sonu  Bu durum takımın dengesini yerle bir ediyor. Bu psikolojide maçlara nasıl motive olacaksın? Futbolcu da nihayetinde insan. Onların da ruh dünyası var,aileleri var. Sonuçlar üst üste kötü olunca başarısız olmayı kanıksıyorsun bir süre sonra. 1926 Bulancakspor’un  bu yaşananlardan ders alması için önünde kocaman bir fırsat var. Bunun için yeterli zaman da söz konusu.Artık yeni sezon için çalışmalar şimdiden tezi yok başlamalı. 1926 Bulancakspor şirket olabilir ama neticede bu ilçenin markasıdır. Bu ilçenin  armasını ve ismini taşıyan her kulüp gibi değerlidir. Ne yazık ki sivil toplum örgütleri tarafından gözardı ediliyor. Hak ettiği desteği alamıyor. Ne maddi ne de manevi olarak desteklenmiyor. Üvey evlat gibi muammele görüyor. Bu ilçenin  takımı değilmiymiş gibi davranılıyor. Kimse kusura bakmasın ama bunu yapanlar bu ilçeye  kötülük yapıyor. Bu ilçede  etkili ve yetkili iseniz, buranın nimetlerinden yararlanıyorsanız ilçenin  takımına  destek olmak zorundasınız. Yanlışlar varsa, görüş ve önerileriniz varsa buyrun gelin gereğini yapın. Ama ötekileştirmek hakkaniyetli bir durum değil.1926 Bulancakspor’a  sahip çıkmak mecburiyetindesiniz. İlçe ile  barışık, herkesi kucaklayan,yelpazeyi geniş tutan bir idari yapılanma şart. Şeffaf bir yönetim anlayışı çok şeyi değiştirecektir. Sezonun açılışına bir hafta kalmadan önce  çabuk davranılmalı ve bu sezon iyi bir takım oluşturulursa 1926 Bulancakspor  ilçe  için ciddi bir umut haline gelebilir.Daha ne bekliyorsunuz…?
Ekleme Tarihi: 04 Temmuz 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

DERSİMİZ 1926 BULANCAKSPOR

1926 Bulancakspor  için bu sezon yine zor  geçti.Yine baraj maçında öldü,öldü dirildi.Penaltı atışlarında şans 1926 Bulancakspor’dan yana olduğu için Bölgesel Amatör Ligde kaldı.Her sezon sonu  Bu durum takımın dengesini yerle bir ediyor. Bu psikolojide maçlara nasıl motive olacaksın? Futbolcu da nihayetinde insan. Onların da ruh dünyası var,aileleri var. Sonuçlar üst üste kötü olunca başarısız olmayı kanıksıyorsun bir süre sonra.

1926 Bulancakspor’un  bu yaşananlardan ders alması için önünde kocaman bir fırsat var. Bunun için yeterli zaman da söz konusu.Artık yeni sezon için çalışmalar şimdiden tezi yok başlamalı.

1926 Bulancakspor şirket olabilir ama neticede bu ilçenin markasıdır. Bu ilçenin  armasını ve ismini taşıyan her kulüp gibi değerlidir. Ne yazık ki sivil toplum örgütleri tarafından gözardı ediliyor. Hak ettiği desteği alamıyor. Ne maddi ne de manevi olarak desteklenmiyor. Üvey evlat gibi muammele görüyor. Bu ilçenin  takımı değilmiymiş gibi davranılıyor. Kimse kusura bakmasın ama bunu yapanlar bu ilçeye  kötülük yapıyor. Bu ilçede  etkili ve yetkili iseniz, buranın nimetlerinden yararlanıyorsanız ilçenin  takımına  destek olmak zorundasınız. Yanlışlar varsa, görüş ve önerileriniz varsa buyrun gelin gereğini yapın. Ama ötekileştirmek hakkaniyetli bir durum değil.1926 Bulancakspor’a  sahip çıkmak mecburiyetindesiniz.

İlçe ile  barışık, herkesi kucaklayan,yelpazeyi geniş tutan bir idari yapılanma şart. Şeffaf bir yönetim anlayışı çok şeyi değiştirecektir. Sezonun açılışına bir hafta kalmadan önce  çabuk davranılmalı ve bu sezon iyi bir takım oluşturulursa 1926 Bulancakspor  ilçe  için ciddi bir umut haline gelebilir.Daha ne bekliyorsunuz…?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.