Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BULANCAKSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

İlçenin takımı 1926 Bulancakspor’a sahip çıkalım. Her sezon play-off maçı oynayarak ligde tutunması bir şey ifade etmiyor. Bu nereye kadar gidecek. Bu takımın yeri 3.Lig olmalı. Yeni sezonda İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan takımımız 1926 Bulancakspor, lig içindeki performansının artırılması için İlçe yönetimini ve sivil toplum örgütlerini ve spor kamuoyunu birliğe ve  ortak düşünmeye davet ediyorum. Bu anlamda başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere ve milletvekilimiz ve tüm resmi, özel kurumların sosyal desteklerinin kulüp üzerinde desteklerinin yansımasını beklediğimizi buradan belirtir.  İlçenin tek Bölgesel Amatör Lig takımı 1926 Bulancakspor’u Bütün sivil toplum örgütlerini ve iş adamlarımızı takıma destek vermeye çağırıyoruz. Yazımın ilk satırlarını ilçemize yeni atanan Sayın Kaymakamımız Ünal Koç, ile başlatmak istedim.  Her Kaymakam görev yaptığı ilçenin spor takımına karşı sevgi besleyen taraftarıdır. Bende tahmin ediyorum Sayın Bulancak Kaymakamımız takıma her türlü destek olması ve takımı sahiplenecektir. Sayın kaymakamım yeni sezonda sizi her maçta protokolde görmek bizi çok mutlu eder. Her maç sonrası taraftarların sevincini ve üzüntüsünü paylaşmanız ayrı bir mutluluk olacaktır. İlçenin iş adamları bu mutluluğu bugüne kadar içten içe yaşadığınızı biliyorum. Artık bu gururu 1926 Bulancakspor takımıyla birlikte yaşama vakti ve daha fazla sorumluluk, daha fazla fedakârlık zamanı. Şehir dışında, Meslek odalarında, sivil toplum örgütlerinde gösterdiğiniz Bulancaklı ruhunu, dayanışma anlayışını 1926 Bulancak maçlarına gelerek ve destek vermenizi sizden bekliyoruz…  İlçenin siyasileri  sadece seçim zamanı Bulancak’ı, Bulancaklıyı ve 1926 Bulancakspor’u hatırladınız? İlçenin sorunlarını ve İlçenin takımı 1926 Bulancakspor varlığını ikinci plana atıp, görmezden gelmeyiniz? Gelin ilçenin takımına sahip çıkın. Bu takım bu sezon sonu 3. lige çıkması için gelin destek olun. Yaşatın  o mutluluğu Bulancaklı ya.!   Burada ve dışarıda bulunan iş adamlarımıza Bulancakspor’un 2022-2023 futbol sezonunda oynayacağı tüm resmi müsabakalarda giyeceği formaların göğüs, sırt ve şort bölümlerinde yer alacak reklamlar için hepinizi 1926 Bulancakspor’a destek olmaya çağırıyoruz. Unutmayın sevgili 1926 Bulancakspor  taraftarları olarak,  Bu savaşta en önemli güç sizin vereceğiniz destektir….!
Ekleme Tarihi: 17 Mayıs 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BULANCAKSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

İlçenin takımı 1926 Bulancakspor’a sahip çıkalım. Her sezon play-off maçı oynayarak ligde tutunması bir şey ifade etmiyor. Bu nereye kadar gidecek. Bu takımın yeri 3.Lig olmalı.

Yeni sezonda İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan takımımız 1926 Bulancakspor, lig içindeki performansının artırılması için İlçe yönetimini ve sivil toplum örgütlerini ve spor kamuoyunu birliğe ve  ortak düşünmeye davet ediyorum. Bu anlamda başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere ve milletvekilimiz ve tüm resmi, özel kurumların sosyal desteklerinin kulüp üzerinde desteklerinin yansımasını beklediğimizi buradan belirtir.  İlçenin tek Bölgesel Amatör Lig takımı 1926 Bulancakspor’u Bütün sivil toplum örgütlerini ve iş adamlarımızı takıma destek vermeye çağırıyoruz.
Yazımın ilk satırlarını ilçemize yeni atanan Sayın Kaymakamımız Ünal Koç, ile başlatmak istedim.  Her Kaymakam görev yaptığı ilçenin spor takımına karşı sevgi besleyen taraftarıdır. Bende tahmin ediyorum Sayın Bulancak Kaymakamımız takıma her türlü destek olması ve takımı sahiplenecektir. Sayın kaymakamım yeni sezonda sizi her maçta protokolde görmek bizi çok mutlu eder. Her maç sonrası taraftarların sevincini ve üzüntüsünü paylaşmanız ayrı bir mutluluk olacaktır.

İlçenin iş adamları bu mutluluğu bugüne kadar içten içe yaşadığınızı biliyorum. Artık bu gururu 1926 Bulancakspor takımıyla birlikte yaşama vakti ve daha fazla sorumluluk, daha fazla fedakârlık zamanı. Şehir dışında, Meslek odalarında, sivil toplum örgütlerinde gösterdiğiniz Bulancaklı ruhunu, dayanışma anlayışını 1926 Bulancak maçlarına gelerek ve destek vermenizi sizden bekliyoruz… 
İlçenin siyasileri  sadece seçim zamanı Bulancak’ı, Bulancaklıyı ve 1926 Bulancakspor’u hatırladınız? İlçenin sorunlarını ve İlçenin takımı 1926 Bulancakspor varlığını ikinci plana atıp, görmezden gelmeyiniz? Gelin ilçenin takımına sahip çıkın. Bu takım bu sezon sonu 3. lige çıkması için gelin destek olun. Yaşatın  o mutluluğu Bulancaklı ya.!  
Burada ve dışarıda bulunan iş adamlarımıza Bulancakspor’un 2022-2023 futbol sezonunda oynayacağı tüm resmi müsabakalarda giyeceği formaların göğüs, sırt ve şort bölümlerinde yer alacak reklamlar için hepinizi 1926 Bulancakspor’a destek olmaya çağırıyoruz.
Unutmayın sevgili 1926 Bulancakspor  taraftarları olarak,  Bu savaşta en önemli güç sizin vereceğiniz destektir….!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.