Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BITEXEN GİRESUNSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

Bitexen Giresunspor, 5. hafta evinde oynadığı maçta Manisa Futbol Kulübünü iyi oynamasına rağmen yenemedi ve galibiyeti kaçırdı. Özellikle ikinci yarı 62 dakikada oyuna giren Kuvas’ın orta sahada sazı ele almasıyla rakip kale abluka altına alındı. Bitexen Giresunspor ikinci yarıdaki baskılı ve inatçı oyunuyla 90+'6’da sonuca ulaşamadı ancak ilk sahasında puan almayı başardı. Tebrikler gençler... Kalecimiz Erkan Anapa iyi bir oyun çıkardı. Manisa Futbol Kulübü 5'te 2 isabetli şutunda başarılıydı. Şahin Dik ve Kadir Seven hücuma çeşitlilik kazandırdılar ve dinamo gibi ileri geri çalıştılar. Atakları 2. bölgeden başlatan isimler oldular. Maçtan sonra taraftarların, futbolcuları  tribünlere çağırıp, alkışlaması görmeye değerdi. ‘Bıtexen Giresunspor sen çok yaşa, canım feda olsun sana. Hiçbir şeye değişilmez, senin sevgin bu dünyada’ tezahüratları taraftarlardan gelirken, gerçekten böyle güzellikleri çok ama çok özlemişiz. İşte, sahalarda görmek istediğimiz çok güzel hareketler bunlar... Yeşil-beyazlılar, ilk 45'i; 3'te 1 isabetli şutla kapadı. İkinci yarıda oyunun hakimi tamamen Bitexen Giresunspor idi… Dinamik gençler, tempo yapıp rakibinin üzerine gittikçe, Manisa Futbol Kulübü, bu önde baskıyı kıramadı ve tamamen kapandı. 35'de bu kez Talha’nın şutu rakip takımın kalecisi Muhammed’e takıldı! Rakip takımın da 1 şutunu bizim kaleci Erkan Anapa köşeden çıkarmıştı. Takımımız Sağlı sollu ataklarla, gol için; inançla ve inatla saldırdılar. Tribünlerden de bu güzel oyun 3 puanla taçlansın diye büyük destek tezahüratları geldi. Gerçekten de az bir taraftar sayısı da olsa, stadyumda taraftar sesini duymayı özlemişiz. İnşallah, tribünler takım puan ya da puanlar aldıkça tribünler dolar. Özellikle, sağdan müthiş bindirmeler yapan Vukan Savıcevıc, öyle bir çalıştı ki, sağ kulvarı adeta otoban yaptı! Kuwas’ın oyuna girmesiyle sağlı sollu ataklar çoğalmaya başladı. Hop oturup hop kalktık. Dedik ya;Bu futbol, galibiyeti hak ediyordu. Bu gençlere sahip çıkalım. Giresunspor’dan başka takımımız yok. Sahamızda aldığımız ilk puanda olsa sonunda da mutluluğun resmini yine Çotanak spor Kompleksi’nde gençler çizdi. Daha ne yapsın gençler... Özgüven de kazandılar. O yüzden, bu takıma ve hocaya tam destek vermek gerek. Ayrıca hocamız Mustafa Kaplan’a geçmiş olsun diyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz gençler... Her maçınız böyle mücadelelere sahne olsun. Öpüyoruz sizi…  
Ekleme Tarihi: 19 Eylül 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BITEXEN GİRESUNSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

Bitexen Giresunspor, 5. hafta evinde oynadığı maçta Manisa Futbol Kulübünü iyi oynamasına rağmen yenemedi ve galibiyeti kaçırdı. Özellikle ikinci yarı 62 dakikada oyuna giren Kuvas’ın orta sahada sazı ele almasıyla rakip kale abluka altına alındı. Bitexen Giresunspor ikinci yarıdaki baskılı ve inatçı oyunuyla 90+'6’da sonuca ulaşamadı ancak ilk sahasında puan almayı başardı. Tebrikler gençler... Kalecimiz Erkan Anapa iyi bir oyun çıkardı. Manisa Futbol Kulübü 5'te 2 isabetli şutunda başarılıydı. Şahin Dik ve Kadir Seven hücuma çeşitlilik kazandırdılar ve dinamo gibi ileri geri çalıştılar. Atakları 2. bölgeden başlatan isimler oldular. Maçtan sonra taraftarların, futbolcuları  tribünlere çağırıp, alkışlaması görmeye değerdi.

‘Bıtexen Giresunspor sen çok yaşa, canım feda olsun sana. Hiçbir şeye değişilmez, senin sevgin bu dünyada’ tezahüratları taraftarlardan gelirken, gerçekten böyle güzellikleri çok ama çok özlemişiz. İşte, sahalarda görmek istediğimiz çok güzel hareketler bunlar... Yeşil-beyazlılar, ilk 45'i; 3'te 1 isabetli şutla kapadı. İkinci yarıda oyunun hakimi tamamen Bitexen Giresunspor idi… Dinamik gençler, tempo yapıp rakibinin üzerine gittikçe, Manisa Futbol Kulübü, bu önde baskıyı kıramadı ve tamamen kapandı. 35'de bu kez Talha’nın şutu rakip takımın kalecisi Muhammed’e takıldı! Rakip takımın da 1 şutunu bizim kaleci Erkan Anapa köşeden çıkarmıştı. Takımımız Sağlı sollu ataklarla, gol için; inançla ve inatla saldırdılar. Tribünlerden de bu güzel oyun 3 puanla taçlansın diye büyük destek tezahüratları geldi. Gerçekten de az bir taraftar sayısı da olsa, stadyumda taraftar sesini duymayı özlemişiz. İnşallah, tribünler takım puan ya da puanlar aldıkça tribünler dolar. Özellikle, sağdan müthiş bindirmeler yapan Vukan Savıcevıc, öyle bir çalıştı ki, sağ kulvarı adeta otoban yaptı! Kuwas’ın oyuna girmesiyle sağlı sollu ataklar çoğalmaya başladı. Hop oturup hop kalktık. Dedik ya;Bu futbol, galibiyeti hak ediyordu. Bu gençlere sahip çıkalım. Giresunspor’dan başka takımımız yok. Sahamızda aldığımız ilk puanda olsa sonunda da mutluluğun resmini yine Çotanak spor Kompleksi’nde gençler çizdi. Daha ne yapsın gençler... Özgüven de kazandılar. O yüzden, bu takıma ve hocaya tam destek vermek gerek. Ayrıca hocamız Mustafa Kaplan’a geçmiş olsun diyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz gençler... Her maçınız böyle mücadelelere sahne olsun. Öpüyoruz sizi…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.