Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’UN 2023-24 SEZONU KARNESİ

1926 Bulancakspor lige şampiyonluk parolası ile başladı. Sahasında ilk maçı olan Palandökenspor’u zorda olsa 2-1 yenerek puan hanesine 3 puanı yazdırdı. Ancak henüz ligin ikinci haftasında deplasmanda Arsin İdmanyurdu ile karşılaşan 1926 Bulancakspor 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakarak ilçeye döndü. Üçüncü hafta sahasında çekişmeli geçen Görelespor maçında maçı 2-1 aldı. Bu kez 1926 Bulancakspor lig şampiyonu Çayelispor deplasmanında umduğunu bulamadı sahadan 2-0 yenik ayrıldı. İkinci yenilgisini dördüncü hafta maçında sahasında Serhat Ardahanspor’a 2-1 yenilerek ligin henüz beşinci haftasında 8 puan kaybı yaşadı. Bu kez deplasmanda Arhavi08’e yenilerek üst üste üçüncü yenilgisini aldı. Sahasında Doğubayazıtı 1-0, deplasmanda ligden doğrudan düşen Kelkitspor’u 4-0,sahasında Kireçhanespor’u 2-1, deplasmanda Rize Özel İdarespor’u 1-0 sahasında Bayburtspor’u 4-1 yenerek üst üste beşinci galibiyetini alarak umut tazeledi. Ancak ilk yarının son maçı olan Kars36spor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak ilk yarının son haftasında 2 puan bırakarak hayal kırıklığı yarattı ilk yarıda. İkinci yarı yaptığı transferlerle takıma umut bağlandı. İkinci yarı ilk maçında deplasmanda Palandökenspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçti. Sahasında Arsinidmanyurdunu 1-0, deplasmanda Görelespor’u 2-O ve sahasında Çayelispor’u 2-0 yenerek liderle arasındaki puan farkını ikiye indirdi. Bu kez deplasmanda hiç beklenmeyen bir sonuçla Serhat Ardahanspor’a 2-0 yenilerek aradaki fark yine beşe çıktı. Artık umutlar tamamen söndü. Diğer kalan maçlardan hep galip gelse bile şampiyon Çayelispor aradaki beş puan farkını koruyarak 10. grubun şampiyonu oldu. Bizimkilerin şampiyonluğu gelecek bahara kaldı.
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’UN 2023-24 SEZONU KARNESİ

1926 Bulancakspor lige şampiyonluk parolası ile başladı. Sahasında ilk maçı olan Palandökenspor’u zorda olsa 2-1 yenerek puan hanesine 3 puanı yazdırdı. Ancak henüz ligin ikinci haftasında deplasmanda Arsin İdmanyurdu ile karşılaşan 1926 Bulancakspor 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakarak ilçeye döndü.

Üçüncü hafta sahasında çekişmeli geçen Görelespor maçında maçı 2-1 aldı.

Bu kez 1926 Bulancakspor lig şampiyonu Çayelispor deplasmanında umduğunu bulamadı sahadan 2-0 yenik ayrıldı. İkinci yenilgisini dördüncü hafta maçında sahasında Serhat Ardahanspor’a 2-1 yenilerek ligin henüz beşinci haftasında 8 puan kaybı yaşadı. Bu kez deplasmanda Arhavi08’e yenilerek üst üste üçüncü yenilgisini aldı.

Sahasında Doğubayazıtı 1-0, deplasmanda ligden doğrudan düşen Kelkitspor’u 4-0,sahasında Kireçhanespor’u 2-1, deplasmanda Rize Özel İdarespor’u 1-0 sahasında Bayburtspor’u 4-1 yenerek üst üste beşinci galibiyetini alarak umut tazeledi.

Ancak ilk yarının son maçı olan Kars36spor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak ilk yarının son haftasında 2 puan bırakarak hayal kırıklığı yarattı ilk yarıda.

İkinci yarı yaptığı transferlerle takıma umut bağlandı. İkinci yarı ilk maçında deplasmanda Palandökenspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçti. Sahasında Arsinidmanyurdunu 1-0, deplasmanda Görelespor’u 2-O ve sahasında Çayelispor’u 2-0 yenerek liderle arasındaki puan farkını ikiye indirdi. Bu kez deplasmanda hiç beklenmeyen bir sonuçla Serhat Ardahanspor’a 2-0 yenilerek aradaki fark yine beşe çıktı. Artık umutlar tamamen söndü. Diğer kalan maçlardan hep galip gelse bile şampiyon Çayelispor aradaki beş puan farkını koruyarak 10. grubun şampiyonu oldu. Bizimkilerin şampiyonluğu gelecek bahara kaldı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.