Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’UN 20223-2024 SEZONU YAPTIĞI TRANSFERLER

Sezona şampiyon olmak düşüncesiyle yaptığı transferlerle adından söz ettiren 1926 Bulancakspor’un yeni transferlerini bana Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk verdi.Bende siz sevgili taraftarlarımıza tanıtıyorum. Teknik Direktör: Mustafa Adam Rıdvan Sağlam: (orta saha) Sebatgençlikspor.  Fatih Özen(Stoper): Gaziantepgücü Şükrü Kara(Sol Kara): Karadeniz Güven Ömercan Aslan(Stoper): İnegöl Kafkas Samet Mağdalı (Stoper) Mazıdağı Fosfat Soner Yirmibeş(Ortasaha): Mazıdağı Fosfat Cihan Kotil(Kaleci) Niğde Anadolu Orhan Safa Barip: (Sol bek) Suluova Sebat Berkay Doğanay(Merkez orta saha) Mazıdağı Fosfat Furkan Aksu: (Sağbek) Bolvadin Belediyespor Murat Kara: (Sol Kanat) Darıcagençlerbirliği Maksut Birben: (ortasaha)Eynesilspor Toykan Topuz(ortasaha): Didimbelediyespor Soner Özdemir (ortasaha) Ofspor Umut Aslan(ortasaha): Tekirdağspor Burmaca(forvet): Erzurum İdman Ocağı Mustafa Yıldız(forvet) Kumlucabelediyespor Mehmet Keleş(solbek) Çumrabelediyespor Emre Marangoz (kanat) Adana Vefaspor Miraç Kocaman: (kaleci) Alaçatıspor Dündar (kaleci) Perşembespor Taraftarlar  Ekim ayını sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor. Dolu tribünler önünde oynayacaksınız. O atmosferi yaşamak ve görmek adına heyecanlıyım. Zaman geçtikçe 1926 Bulancakspor’un  çok daha iyi noktaya geleceğini düşünüyorum. Takım üstüne koydukça stat daha dolacak. Lig de süre içerisinde gelişim kazanıyor. Ben de spor yazarı olarak  sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyorum.Eğer büyük şeyleri başarmak istiyorsanız birlikte hareket etmeniz gerekiyor. Futbolcu, hoca, taraftarlar, başkanımız yani kısaca camianın bütün ve beraber olması gerekiyor. 1926 Bulancakspor gibi  bir takım zaten bu noktada başarılara ulaşabilmek adına beraber hareket etmeli diye düşünüyorum.
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’UN 20223-2024 SEZONU YAPTIĞI TRANSFERLER

Sezona şampiyon olmak düşüncesiyle yaptığı transferlerle adından söz ettiren 1926 Bulancakspor’un yeni transferlerini bana Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk verdi.Bende siz sevgili taraftarlarımıza tanıtıyorum.

Teknik Direktör: Mustafa Adam

Rıdvan Sağlam: (orta saha) Sebatgençlikspor.

 Fatih Özen(Stoper): Gaziantepgücü

Şükrü Kara(Sol Kara): Karadeniz Güven

Ömercan Aslan(Stoper): İnegöl Kafkas

Samet Mağdalı (Stoper) Mazıdağı Fosfat

Soner Yirmibeş(Ortasaha): Mazıdağı Fosfat

Cihan Kotil(Kaleci) Niğde Anadolu

Orhan Safa Barip: (Sol bek) Suluova Sebat

Berkay Doğanay(Merkez orta saha) Mazıdağı Fosfat

Furkan Aksu: (Sağbek) Bolvadin Belediyespor

Murat Kara: (Sol Kanat) Darıcagençlerbirliği

Maksut Birben: (ortasaha)Eynesilspor

Toykan Topuz(ortasaha): Didimbelediyespor

Soner Özdemir (ortasaha) Ofspor

Umut Aslan(ortasaha): Tekirdağspor

Burmaca(forvet): Erzurum İdman Ocağı

Mustafa Yıldız(forvet) Kumlucabelediyespor

Mehmet Keleş(solbek) Çumrabelediyespor

Emre Marangoz (kanat) Adana Vefaspor

Miraç Kocaman: (kaleci) Alaçatıspor

Dündar (kaleci) Perşembespor

Taraftarlar  Ekim ayını sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor. Dolu tribünler önünde oynayacaksınız. O atmosferi yaşamak ve görmek adına heyecanlıyım. Zaman geçtikçe 1926 Bulancakspor’un  çok daha iyi noktaya geleceğini düşünüyorum. Takım üstüne koydukça stat daha dolacak. Lig de süre içerisinde gelişim kazanıyor. Ben de spor yazarı olarak  sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyorum.Eğer büyük şeyleri başarmak istiyorsanız birlikte hareket etmeniz gerekiyor. Futbolcu, hoca, taraftarlar, başkanımız yani kısaca camianın bütün ve beraber olması gerekiyor. 1926 Bulancakspor gibi  bir takım zaten bu noktada başarılara ulaşabilmek adına beraber hareket etmeli diye düşünüyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.