Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

1926 Bulancakspor'da kötü gidişat devam ediyor. Carsambaspor karşısında bireysel hatalar sonucu farkli bir yenilgi ile haftayı yine puansız bitirdi.Sahamizda Niksar belediyespor'a 1-3yenilgiden sonra yine sahamizda Carsambaspor'a tarihi bir hezimet 0-4 yenilmekten kurtulamadik. Saha zeminine alışkın olan ev sahibi takımın avantajlı olmasını sağlarken konuk takımın teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu olması sonucu ilk yarıyı 0-2 önde kapadılar. Maçın ilk yarısında ev sahibinin kaçırmış olduğu goller bu takıma bir golcü olmayışının bir gerçeğini gösterdi. Bu taraftar her sezon bu çileleri çekmek zorunda değil. Her sezon son dakikada mucizeler sonucu ligde kaldığımızı ilan ediyoruz.Ama böyle giderse bu sezon zor. Bu takımla lig mutlu bir şekilde bitmez.Transfer degil transferlere ihtiyacı var takımın.Ancak ara transfer sezonunu beklemek zorunda. Sonuç olarak konuk takımın mukemmel oynadığı bu maçta 1926 Bulancakspor'un karşısına hangi takim çıkarsa çıksın galip ayrılırdi. Bana göre 1926 Bulancakspor'un tamamı sahada tel,tel döküldü.Sefilleri oynadılar. Bu taraftar takıma küserse maçlara gelmez artık. Gözüm şeref tribününde  1926 Bulancakspor başkanını aradi.Yoksa geldi de benmi görmedim. Kısacası bu takım bu kadro ile kesinlikle ligde kalması bu kez mucize olur.Ara transfere kadar ne toplarsak kar misali puanlar ile yine takviyeler yapılmalı. Takım gitti gidiyor artık uyanma zamani geldi de geçiyor beyler.Kuruluşu Cumhuriyetle eşit bu takımın ligden düşmesi hiç birimizi mutlu etmez.Bunu böyle bilelim. Zaman varken ne yapılacaksa yapalım.
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

1926 Bulancakspor'da kötü gidişat devam ediyor. Carsambaspor karşısında bireysel hatalar sonucu farkli bir yenilgi ile haftayı yine puansız bitirdi.Sahamizda Niksar belediyespor'a 1-3yenilgiden sonra yine sahamizda Carsambaspor'a tarihi bir hezimet 0-4 yenilmekten kurtulamadik. Saha zeminine alışkın olan ev sahibi takımın avantajlı olmasını sağlarken konuk takımın teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu olması sonucu ilk yarıyı 0-2 önde kapadılar.

Maçın ilk yarısında ev sahibinin kaçırmış olduğu goller bu takıma bir golcü olmayışının bir gerçeğini gösterdi.

Bu taraftar her sezon bu çileleri çekmek zorunda değil.

Her sezon son dakikada mucizeler sonucu ligde kaldığımızı ilan ediyoruz.Ama böyle giderse bu sezon zor.

Bu takımla lig mutlu bir şekilde bitmez.Transfer degil transferlere ihtiyacı var takımın.Ancak ara transfer sezonunu beklemek zorunda.

Sonuç olarak konuk takımın mukemmel oynadığı bu maçta 1926 Bulancakspor'un karşısına hangi takim çıkarsa çıksın galip ayrılırdi.

Bana göre 1926 Bulancakspor'un tamamı sahada tel,tel döküldü.Sefilleri oynadılar.

Bu taraftar takıma küserse maçlara gelmez artık.

Gözüm şeref tribününde  1926 Bulancakspor başkanını aradi.Yoksa geldi de benmi görmedim.

Kısacası bu takım bu kadro ile kesinlikle ligde kalması bu kez mucize olur.Ara transfere kadar ne toplarsak kar misali puanlar ile yine takviyeler yapılmalı.

Takım gitti gidiyor artık uyanma zamani geldi de geçiyor beyler.Kuruluşu

Cumhuriyetle eşit bu takımın ligden düşmesi hiç birimizi mutlu etmez.Bunu böyle bilelim.

Zaman varken ne yapılacaksa yapalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.