Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’A TAKVİYELER ŞART

1926 Bulancakspor’un ilk yarı son maçı Gümüşhanetelekomspor ile oynadığı karşılaşmanın sonucu oynanan oyunu gördükten sonra benim için önemli değildi. Şu bir gerçek ki 1926 Bulancakspor’a acilen takviye gerekiyor. Sezonun ilk yarısı geride kaldı. Gümüşhanetelekomspor yenilgisi sonucu yine başa döndük. Evet takımda uyum sorunu var, ancak uyum sorunundan ziyade bu takımda eksik bölgeler var ve buralara bir an önce takviye yapılmalı. Son maçta ilk yarıya baktığımızda inanın sahada hiçbir hareket yoktu. Kim nerede ne oynuyor belli değil. Oyun kuran kim, forvet kim, kimin ne yaptığını sahadaki futbolcular bile bilmiyordu. Ya golcümüz Aşkın’ın yaptığı olumsuzluğa ne demeli? İlk yarıya tam bir fiyasko desem yanlış olmaz. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile bir şeyler yapılmaya çalışıldı ama inanın ortada oyun kurgusu denilen bir şey yoktu. Sezon başlarken 1926 Bulancakspor yönetim oluşmadığından dolayı yönetimi belediye başkanımız Recep Yakar üstlenmek zorunda kaldı. Yeni hedef ligde kalma yolunda umutlandık. Daha şimdiden karamsar bir hava oluşturmak istemem ama bu takıma gerekli dokunuşlar yapılmazsa bu sezon sonu Bölgesel Amatör Lige veda ederler. Görünen köy kılavuz istemez. Acilen 1926 Bulancakspor’un lazım olan mevkilerine takviyelerin yapılması şart. Yoksa inanın takımın işi çok zor.  
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’A TAKVİYELER ŞART

1926 Bulancakspor’un ilk yarı son maçı Gümüşhanetelekomspor ile oynadığı karşılaşmanın sonucu oynanan oyunu gördükten sonra benim için önemli değildi. Şu bir gerçek ki 1926 Bulancakspor’a acilen takviye gerekiyor.

Sezonun ilk yarısı geride kaldı.
Gümüşhanetelekomspor yenilgisi sonucu yine başa döndük. Evet takımda uyum sorunu var, ancak uyum sorunundan ziyade bu takımda eksik bölgeler var ve buralara bir an önce takviye yapılmalı.
Son maçta ilk yarıya baktığımızda inanın sahada hiçbir hareket yoktu. Kim nerede ne oynuyor belli değil. Oyun kuran kim, forvet kim, kimin ne yaptığını sahadaki futbolcular bile bilmiyordu. Ya golcümüz Aşkın’ın yaptığı olumsuzluğa ne demeli?
İlk yarıya tam bir fiyasko desem yanlış olmaz. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile bir şeyler yapılmaya çalışıldı ama inanın ortada oyun kurgusu denilen bir şey yoktu.

Sezon başlarken 1926 Bulancakspor yönetim oluşmadığından dolayı yönetimi belediye başkanımız Recep Yakar üstlenmek zorunda kaldı. Yeni hedef ligde kalma yolunda umutlandık. Daha şimdiden karamsar bir hava oluşturmak istemem ama bu takıma gerekli dokunuşlar yapılmazsa bu sezon sonu Bölgesel Amatör Lige veda ederler.

Görünen köy kılavuz istemez. Acilen 1926 Bulancakspor’un lazım olan mevkilerine takviyelerin yapılması şart. Yoksa inanın takımın işi çok zor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.