Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’A SOĞUK DUŞ

1926 Bulancakspor inişli çıkışlı grafikler çizerek yüz güldürmüyor. Bölgesel Amatör Lig 8.inci hafta maçında Tokat deplasmanında ilk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda gördüğü üst üste gollerle sahadan 4-0 gibi açık bir farklı sonuçla ayrılarak yine başlara döndü. Tokat Belediye Plevnespor’dan dakika 60 Emre, dakika 82 Mehmet, dk. 89 Ahmet ve uzatma dakikalarında ise Eray’ın attığı gollerle Tokat Belediye Plevnespor maçı 4-0 kazandı. Olacak şey değil. Bizim defans tatile mi çıktı. Sezona deplasmanda 0-3 Görelespor mağlubiyeti ile başladıktan sonra sahamızda Niksarbelediyespor’a 3-1 yenilmekten kurtulamadık. 3.haftada Ünyespor’dan beraberlik alarak ligde ilk puanla tanıştığımız için teselli bulduk. Ama 4.haftada sahamızda Çarşambaspor’a 4-0 yenilmemiz bizim morallerimizi sıfırladı. Sonra deplasmanda Atakumbelediyespor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadık. 6.Hafta sahamızda 0-2 geriden gelerek Suluovasporla 2-2 maçı tamamlayarak puanımızı 2’ye çıkardık. 7.inci Hafta Sivas deplasmanından Cumhuriyet Üniversitesini 0-1 yenerek ligde ilk galibiyetimizi aldık. Son derece şendik. Ancak bu kez deplasmanda Tokat belediye Plevnespor’a 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek tekrar başa döndük. Böylece soğuk bir duş almış olduk. Bu da gösteriyor ki bu takıma transferler yapılmadığı sürece bu sezon ligde kalması mucizelere bağlı. Bu kez tutunması zor, Görünen köy kılavuz istemiyor.  Benden söylemesi...
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’A SOĞUK DUŞ

1926 Bulancakspor inişli çıkışlı grafikler çizerek yüz güldürmüyor. Bölgesel Amatör Lig 8.inci hafta maçında Tokat deplasmanında ilk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda gördüğü üst üste gollerle sahadan 4-0 gibi açık bir farklı sonuçla ayrılarak yine başlara döndü.

Tokat Belediye Plevnespor’dan dakika 60 Emre, dakika 82 Mehmet, dk. 89 Ahmet ve uzatma dakikalarında ise Eray’ın attığı gollerle Tokat Belediye Plevnespor maçı 4-0 kazandı.

Olacak şey değil. Bizim defans tatile mi çıktı.

Sezona deplasmanda 0-3 Görelespor mağlubiyeti ile başladıktan sonra sahamızda Niksarbelediyespor’a 3-1 yenilmekten kurtulamadık.

3.haftada Ünyespor’dan beraberlik alarak ligde ilk puanla tanıştığımız için teselli bulduk. Ama 4.haftada sahamızda Çarşambaspor’a 4-0 yenilmemiz bizim morallerimizi sıfırladı. Sonra deplasmanda Atakumbelediyespor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadık. 6.Hafta sahamızda 0-2 geriden gelerek Suluovasporla 2-2 maçı tamamlayarak puanımızı 2’ye çıkardık.

7.inci Hafta Sivas deplasmanından Cumhuriyet Üniversitesini 0-1 yenerek ligde ilk galibiyetimizi aldık. Son derece şendik. Ancak bu kez deplasmanda Tokat belediye Plevnespor’a 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek tekrar başa döndük. Böylece soğuk bir duş almış olduk.

Bu da gösteriyor ki bu takıma transferler yapılmadığı sürece bu sezon ligde kalması mucizelere bağlı. Bu kez tutunması zor, Görünen köy kılavuz istemiyor.  Benden söylemesi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.