Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

1926 Bulancakspor Bal Baraj maçında Tireboluspor’u 1-0 yenerek Bölgesel Amatör Ligde kaldı. Tebrik ediyoruz. Ama bu böyle gitmez. Taşıma suyla değirmen dönmez misali. 1926 Bulancakspor, Bulancak’ın en büyük markası. En iyi tanıtım aracı. Bu takımı asla yalnız bırakmamalıyız. Allah’tan Eynesilbelediyespor’un 3. Lige yükselmesiyle bize şans doğdu. Yoksa Giresun süper amatör lige düşmüştük. 1926 Bulancakspor-Tireboluspor maçında izleyenler arasında tek bir yetkili yoktu. Yine çocuklar yalnızları oynadı. 1926 Bulancakspor’un başkanı bu maç öncesi istifa etmişti. Bundan sonra 1926 Bulancakspor için ne yapılmalı ki takım artık 3.Lige çıksın.? sorusunun cevabını ilgili kişilere havale ederek, biz Bulancak’ta yaşayan veya gurbette olup da takıma sahip çıkmalıyız. Her şeyden önce Bulancak’ta ve gurbette iş adamlarımız parasal yönden sahip çıkmalılar. Bulancakspor için gece düzenlenmeli. Amatör spor kulüpleri yeni neslin sağlıklı olması için beden ve zihinlerini geliştiren, onları sosyalleştiren, yenmeyi-yenilmeyi öğreterek bencilliği ve agresifliği nötr hale getiren, onları kahve köşelerinden, internet kafelerden alıp sağlık ortamlara çekebilen en önemli kurumlardır. İşte 1926 Bulancakspor, Bulancak’ta yaşayan farklı kesimleri bir araya getiren ortak bir değerdir. Başka hiçbir şekilde bir araya gelmeyen insanlar bir maçta aynı tezahüratı yaparak bir ve beraber oluyorlar. Karşılaşma sonuçlarına göre sevinç ve üzüntüleri birlikte yaşayarak hemşehrilerine ortak zemin oluşturur. Şehrin moral-motivasyon kaynağıdır. 1926 Bulancakspor’un başarısı şehrin başarısıdır. İlçeyi yükseltmek, üst lige çıkarmak isteyenler önce bu ilçenin takımını, yani 1926 Bulancakspor’u üst lige çıkarmanın gayreti içinde olmalıdırlar. Unutmasınlar bu takımın arkasında 3 bine yakın genç taraftar var. Bulancak’ı gelişmiş ilçeler arasında görmek istiyorlarsa, imajını güçlendirip yatırım çekmek istiyorlarsa isminin marka değerini artırmak istiyorlarsa en parlak ve en kısa yol 1926 Bulancakspor’un başarısından geçmektir. Şunu bilelim; 1926 Bulancakspor, Bulancak adını taşıyan en büyük bayraktır. Bu bayrağın ulaştığı her yer dikildiği her burç Bulancak’tır. Meseleye böyle bakalım ve her şeyi bir kenara bırakarak Bulancaksporumuza sahip çıkalım. İşte bütün bu nedenlerle 1926 Bulancakspor bu şehrin takımı olduğu kadar, aynı zamanda bu şehrin kaderidir.
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

1926 Bulancakspor Bal Baraj maçında Tireboluspor’u 1-0 yenerek Bölgesel Amatör Ligde kaldı. Tebrik ediyoruz. Ama bu böyle gitmez. Taşıma suyla değirmen dönmez misali.

1926 Bulancakspor, Bulancak’ın en büyük markası. En iyi tanıtım aracı. Bu takımı asla yalnız bırakmamalıyız. Allah’tan Eynesilbelediyespor’un 3. Lige yükselmesiyle bize şans doğdu. Yoksa Giresun süper amatör lige düşmüştük.

1926 Bulancakspor-Tireboluspor maçında izleyenler arasında tek bir yetkili yoktu. Yine çocuklar yalnızları oynadı. 1926 Bulancakspor’un başkanı bu maç öncesi istifa etmişti.

Bundan sonra 1926 Bulancakspor için ne yapılmalı ki takım artık 3.Lige çıksın.? sorusunun cevabını ilgili kişilere havale ederek, biz Bulancak’ta yaşayan veya gurbette olup da takıma sahip çıkmalıyız. Her şeyden önce Bulancak’ta ve gurbette iş adamlarımız parasal yönden sahip çıkmalılar. Bulancakspor için gece düzenlenmeli.

Amatör spor kulüpleri yeni neslin sağlıklı olması için beden ve zihinlerini geliştiren, onları sosyalleştiren, yenmeyi-yenilmeyi öğreterek bencilliği ve agresifliği nötr hale getiren, onları kahve köşelerinden, internet kafelerden alıp sağlık ortamlara çekebilen en önemli kurumlardır.

İşte 1926 Bulancakspor, Bulancak’ta yaşayan farklı kesimleri bir araya getiren ortak bir değerdir. Başka hiçbir şekilde bir araya gelmeyen insanlar bir maçta aynı tezahüratı yaparak bir ve beraber oluyorlar. Karşılaşma sonuçlarına göre sevinç ve üzüntüleri birlikte yaşayarak hemşehrilerine ortak zemin oluşturur. Şehrin moral-motivasyon kaynağıdır. 1926 Bulancakspor’un başarısı şehrin başarısıdır. İlçeyi yükseltmek, üst lige çıkarmak isteyenler önce bu ilçenin takımını, yani 1926 Bulancakspor’u üst lige çıkarmanın gayreti içinde olmalıdırlar. Unutmasınlar bu takımın arkasında 3 bine yakın genç taraftar var. Bulancak’ı gelişmiş ilçeler arasında görmek istiyorlarsa, imajını güçlendirip yatırım çekmek istiyorlarsa isminin marka değerini artırmak istiyorlarsa en parlak ve en kısa yol 1926 Bulancakspor’un başarısından geçmektir.

Şunu bilelim; 1926 Bulancakspor, Bulancak adını taşıyan en büyük bayraktır. Bu bayrağın ulaştığı her yer dikildiği her burç Bulancak’tır. Meseleye böyle bakalım ve her şeyi bir kenara bırakarak Bulancaksporumuza sahip çıkalım. İşte bütün bu nedenlerle 1926 Bulancakspor bu şehrin takımı olduğu kadar, aynı zamanda bu şehrin kaderidir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.