Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR YAPTIĞI TRANSFERLERLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

1926 Bulancakspor’un yaptığı flaş transferlerle bu sezon sonu amacına ulaşacağını düşünüyorum. Alınan futbolcuların birçoğu geçmişte 1926 Bulancakspor’da top oynayan, oynadıkları takımlarda kendilerini öne çıkaran futbolcular. Takım Erzurum’da devam eden kamp ve 20 Eylül’de ilçeye dönecek olan 1926 Bulancakspor bu periyoda ve Bölgesel Ligi'ndeki yüksek tempolu maçlara hazır. Oyuncularına çok inanan bir teknik direktör var. Son yılların  Çok iyi bir kadroya sahip takımı. Bu sezon önemli bir kadro kurdular. 1926 Bulancakspor camiası için birliktelik sağladılar. 1926 Bulancakspor taraftarının sokakta ne kadar mutlu ve motive olduğunu görüyorum. Bu da bizi bir Bulancaklı olarak sevindiriyor. 1926 Bulancakspor sadece futbola odaklanmalı. En doğru iş, sahada cevap vermek, kazanarak yola devam etmek. İnişli çıkışlı zamanlarda olacaktır ama sonuna kadar mücadele etmeli. Burada da önemli olan güçlü olmamız, dik durmamız. İşimizi doğru şekilde yapmamız. 1926 Bulancakspor’un başarısı önceliğimiz olmalı. Yeniden çok güçlü bir 1926 Bulancakspor ortaya çıktı. Birçok oyuncumuzu farklı yerlerde kullanabiliriz. Önemli olan şablonumuzu oturtmak. Oyuncularımızın kalitesine ihtiyaç duyuyoruz. Bu kaliteyi sahaya koyduğumuzda şampiyonluğun en güçlü adayı, bir 1926 Bulancakspor ortaya çıkacak. Bence İyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz şampiyonluk olmalı. Bu kadroyu  bir daha bulamayabiliriz. 1926 Bulancakspor’un genlerinde olan, geçmişte başarıyı yeniden ortaya çıkarmak gerek. Yıllar önce 2.Lige çıktığımız Tokatta Tokatspor ile oynadığımız 2-2 biten maç ve şampiyon 1926 Bulancakspor’u unutmak mümkün mü? Bu kadro ile 1926 Bulancakspor’un önü açık, çok başarılı olacak diye düşünüyorum. Bu sezon 1926 Bulancakspor  oyun olarak bulunduğu arenada en iyisi olmaya çalışacak. O yüzden ligde ilk maçını kazanarak başlamak çok önemli.
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR YAPTIĞI TRANSFERLERLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

1926 Bulancakspor’un yaptığı flaş transferlerle bu sezon sonu amacına ulaşacağını düşünüyorum. Alınan futbolcuların birçoğu geçmişte 1926 Bulancakspor’da top oynayan, oynadıkları takımlarda kendilerini öne çıkaran futbolcular.

Takım Erzurum’da devam eden kamp ve 20 Eylül’de ilçeye dönecek olan 1926 Bulancakspor bu periyoda ve Bölgesel Ligi'ndeki yüksek tempolu maçlara hazır. Oyuncularına çok inanan bir teknik direktör var. Son yılların  Çok iyi bir kadroya sahip takımı. Bu sezon önemli bir kadro kurdular. 1926 Bulancakspor camiası için birliktelik sağladılar. 1926 Bulancakspor taraftarının sokakta ne kadar mutlu ve motive olduğunu görüyorum. Bu da bizi bir Bulancaklı olarak sevindiriyor.

1926 Bulancakspor sadece futbola odaklanmalı. En doğru iş, sahada cevap vermek, kazanarak yola devam etmek. İnişli çıkışlı zamanlarda olacaktır ama sonuna kadar mücadele etmeli. Burada da önemli olan güçlü olmamız, dik durmamız. İşimizi doğru şekilde yapmamız. 1926 Bulancakspor’un başarısı önceliğimiz olmalı. Yeniden çok güçlü bir 1926 Bulancakspor ortaya çıktı. Birçok oyuncumuzu farklı yerlerde kullanabiliriz. Önemli olan şablonumuzu oturtmak. Oyuncularımızın kalitesine ihtiyaç duyuyoruz. Bu kaliteyi sahaya koyduğumuzda şampiyonluğun en güçlü adayı, bir 1926 Bulancakspor ortaya çıkacak.

Bence İyi bir kadroya sahibiz. Hedefimiz şampiyonluk olmalı. Bu kadroyu  bir daha bulamayabiliriz.

1926 Bulancakspor’un genlerinde olan, geçmişte başarıyı yeniden ortaya çıkarmak gerek. Yıllar önce 2.Lige çıktığımız Tokatta Tokatspor ile oynadığımız 2-2 biten maç ve şampiyon 1926 Bulancakspor’u unutmak mümkün mü?

Bu kadro ile 1926 Bulancakspor’un önü açık, çok başarılı olacak diye düşünüyorum. Bu sezon 1926 Bulancakspor  oyun olarak bulunduğu arenada en iyisi olmaya çalışacak. O yüzden ligde ilk maçını kazanarak başlamak çok önemli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.