Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR TUTULMUYOR

Bölgesel Amatör Ligde 17 puanla Görelespor'u yakalayan 1926 Bulancakspor'da kelimenin tam anlamıyla bahar havası yaşıyor. Özellikle Hüseyin Tomak'ın gelmesiyle takım üçte üç yaptı. İlk yarı oynadığı 9 maçtan 8 puan çıkaran 1926 Bulancakspor ikinci yarı oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkarma başarısı gösterdi. İkinci yarı sahasında Erdoğduspor galibiyetiyle başlayan sonra deplasmanda DSİ Karadenizgücü’nü yenmeyi başaran ve en son sahasında Söğütlüspor'u 4-0 gibi farklı bir sonuçla dize getiren 1926 Bulancakspor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Hüseyin Tomak  ve ekibi  son 3 maçta 9 puan alan 1926 Bulancakspor Başkanı, teknik heyeti ve futbolcularıyla istatistikler bir yana oynadığı futbol ile de taraflı tarafsız bütün futbolseverlerin beğenisini kazanıyor. Bulancakspor Başkanı ve yönetimin devre arasında yaptıkları isabetli transferlerle her geçen hafta üstüne koyarak kazanması öncelikle ligde kalacağına bir işaret olarak gösteriliyor. Yönetim ise; şu an takımın gidişatına o kadar memnunuz ki her cümleye 'aman nazar değmesin' diye başlıyor. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bulunuyoruz. Önemli olan bu performansı sezonun tamamına yaymak önemli. Takım olarak keyif veriyoruz. Ama bir kez daha söylüyorum ayaklarımız kesinlikle ve kesinlikle yere basmalı. Galibiyetler güzel. Takımın özgüveninin her geçen gün yukarı çekiyor. Ama tedbiri elden bırakmamalıyız. İşte Pazar günü her iki takım için 6 puan değerinde bir maça çıkacağız Görele'de. Yendiğimiz takdirde bir nefes alacağız. Unutmayalım kalan 6 maçtan 4'u dışarıda, 2'si içeride oynayacağız.
Ekleme Tarihi: 25 Şubat 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR TUTULMUYOR

Bölgesel Amatör Ligde 17 puanla Görelespor'u yakalayan 1926 Bulancakspor'da kelimenin tam anlamıyla bahar havası yaşıyor.

Özellikle Hüseyin Tomak'ın gelmesiyle takım üçte üç yaptı. İlk yarı oynadığı 9 maçtan 8 puan çıkaran 1926 Bulancakspor ikinci yarı oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkarma başarısı gösterdi.

İkinci yarı sahasında Erdoğduspor galibiyetiyle başlayan sonra deplasmanda DSİ Karadenizgücü’nü yenmeyi başaran ve en son sahasında Söğütlüspor'u 4-0 gibi farklı bir sonuçla dize getiren 1926 Bulancakspor'da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Hüseyin Tomak  ve ekibi  son 3 maçta 9 puan alan 1926 Bulancakspor Başkanı, teknik heyeti ve futbolcularıyla istatistikler bir yana oynadığı futbol ile de taraflı tarafsız bütün futbolseverlerin beğenisini kazanıyor.

Bulancakspor Başkanı ve yönetimin devre arasında yaptıkları isabetli transferlerle her geçen hafta üstüne koyarak kazanması öncelikle ligde kalacağına bir işaret olarak gösteriliyor.

Yönetim ise; şu an takımın gidişatına o kadar memnunuz ki her cümleye 'aman nazar değmesin' diye başlıyor. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bulunuyoruz. Önemli olan bu performansı sezonun tamamına yaymak önemli. Takım olarak keyif veriyoruz. Ama bir kez daha söylüyorum ayaklarımız kesinlikle ve kesinlikle yere basmalı. Galibiyetler güzel. Takımın özgüveninin her geçen gün yukarı çekiyor. Ama tedbiri elden bırakmamalıyız.

İşte Pazar günü her iki takım için 6 puan değerinde bir maça çıkacağız Görele'de. Yendiğimiz takdirde bir nefes alacağız.

Unutmayalım kalan 6 maçtan 4'u dışarıda, 2'si içeride oynayacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.