Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR (PLAY OUT) BARAJ MAÇINA ÇIKACAK

Bölgesel Amatör Liglerinin bitmesine iki maç kala Görelespor Bal’da kalırken,1926 Bulancakspor ise Bal’da kalmak için play out yani baraj maçı oynayacak. 1926 Bulancakspor’un Bölgesel Amatör Ligde kalması için çıkacak Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu ile federasyonun belirleyeceği tarihte Giresun’da karşılaşacaklar. Tek maç üzerinden oynanacak maçta doksan dakika berabere sonuçlandığında 15+15 dakika uzatmaya gidilecek. Beraberlik bozulmazsa penaltı atışlarına gidilecek. Galip gelen  takım gelecek sezon Giresun’u Bal’da temsil edecek. Sivas Cumhuriyet üniversitesi ve Gümüşhane Türk Telekom’un direk mahalli lige düştüğü, Tokat Bld.Plevnespor’un 3 Lige çıkmak için diğer grup birincileri ile play-off oynayacağı artık matematiksel olarak kesinleşti. Görelespor’u kalan son iki maçta matematiksel olarak 1926 Bulancakspor’un yakalama şansı olmadığından Görelespor Bölgesel amatör ligde kalırken,1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde kalması için Giresun Süper Amatör Lig şampiyonunu yenmek zorunda. Bu nedenle 1926 Bulancakspor ligde kalan   iki maçını formalite oynayacak. Giresun Süper Amatör Lig play off grubunu lider bitirecek takım ile Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e yükselebilmek için 1926 Bulancakspor ile baraj maçı oynayacak.1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) şansını baraj maçına bıraktı. Statüye göre, BAL’da mücadele eden 1926 Bulancakspor Bal’da kalma adına Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu ile karşılaşacak. Bu baraj maçının galibi, gelecek Bal’da mücadele edecek.
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR (PLAY OUT) BARAJ MAÇINA ÇIKACAK

Bölgesel Amatör Liglerinin bitmesine iki maç kala Görelespor Bal’da kalırken,1926 Bulancakspor ise Bal’da kalmak için play out yani baraj maçı oynayacak.

1926 Bulancakspor’un Bölgesel Amatör Ligde kalması için çıkacak Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu ile federasyonun belirleyeceği tarihte Giresun’da karşılaşacaklar. Tek maç üzerinden oynanacak maçta doksan dakika berabere sonuçlandığında 15+15 dakika uzatmaya gidilecek. Beraberlik bozulmazsa penaltı atışlarına gidilecek. Galip gelen  takım gelecek sezon Giresun’u Bal’da temsil edecek.

Sivas Cumhuriyet üniversitesi ve Gümüşhane Türk Telekom’un direk mahalli lige düştüğü, Tokat Bld.Plevnespor’un 3 Lige çıkmak için diğer grup birincileri ile play-off oynayacağı artık matematiksel olarak kesinleşti.

Görelespor’u kalan son iki maçta matematiksel olarak 1926 Bulancakspor’un yakalama şansı olmadığından Görelespor Bölgesel amatör ligde kalırken,1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde kalması için Giresun Süper Amatör Lig şampiyonunu yenmek zorunda. Bu nedenle 1926 Bulancakspor ligde kalan   iki maçını formalite oynayacak.

Giresun Süper Amatör Lig play off grubunu lider bitirecek takım ile Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e yükselebilmek için 1926 Bulancakspor ile baraj maçı oynayacak.1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) şansını baraj maçına bıraktı. Statüye göre, BAL’da mücadele eden 1926 Bulancakspor Bal’da kalma adına Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu ile karşılaşacak. Bu baraj maçının galibi, gelecek Bal’da mücadele edecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.