Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR PENALTILARLA BAL'DA KALDI

1926 Bulancakspor ya tamam yada devam karşılaşmasında Yeniyolspor'u zorda olsa penaltılarla (10-9) geçerek tekrar BAL Liginde kalmayı başarırken Teknik Direktör Mustafa Adam telefon ile görüşmemizde: "Çok şükür gülen taraf biz olduk.Gerçekten bol gollü mükemmel bir maç oldu.Rakip te sahada 120 dakika cesur bir futbol oynadı.Sonuçta penaltılarda bir taraf gülüp diğer taraf üzülecekti.Allaha şükür gülen taraf biz olduk.Her maç bizi destekleyen ve bizim 12.itici gücümüz olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.Umarım önümüzdeki sezon 1926 Bulancakspor lig liderliğine oynar." Giresun Süper Amatör'de Lig şampiyonu Yeniyolspor sezonu namağlup olarak tamamlamıştı.Plaf off'ta  ise 1926 Bulancakspor ile 120 dakika başa baş,dişe diş bir maç oynadı.Maç 3-3 sona erdi.Seri penaltılarda 1926 Bulancakspor'a 10'a 9 yenilerek elendi. Ama burada Yeniyolspor'un başa baş oynadığı futbolunu kutluyorum. Artık 1926 Bulancakspor seneye isabetli transferler yaparak hedef 3.Lig olmalı. Bıktık artık bu tür maçlardan. Bugün şans faktörü 1926 Bulancakspor'dan yana idi. Penaltılar şans işi.Herkes kaçırabilir. Ya şans Yeniyolspor'a gülseydi Cumhuriyetle kurulan 1926 Bulancakspor tarih sahnesinden silinmiş olacaktı.Bunu unutmamak lazım.
Ekleme Tarihi: 02 Mayıs 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR PENALTILARLA BAL'DA KALDI

1926 Bulancakspor ya tamam yada devam karşılaşmasında Yeniyolspor'u zorda olsa penaltılarla (10-9) geçerek tekrar BAL Liginde kalmayı başarırken Teknik Direktör Mustafa Adam telefon ile görüşmemizde: "Çok şükür gülen taraf biz olduk.Gerçekten bol gollü mükemmel bir maç oldu.Rakip te sahada 120 dakika cesur bir futbol oynadı.Sonuçta penaltılarda bir taraf gülüp diğer taraf üzülecekti.Allaha şükür gülen taraf biz olduk.Her maç bizi destekleyen ve bizim 12.itici gücümüz olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.Umarım önümüzdeki sezon 1926 Bulancakspor lig liderliğine oynar."

Giresun Süper Amatör'de Lig şampiyonu Yeniyolspor sezonu namağlup olarak tamamlamıştı.Plaf off'ta  ise 1926 Bulancakspor ile 120 dakika başa baş,dişe diş bir maç oynadı.Maç 3-3 sona erdi.Seri penaltılarda 1926 Bulancakspor'a 10'a 9 yenilerek elendi.

Ama burada Yeniyolspor'un başa baş oynadığı futbolunu kutluyorum.

Artık 1926 Bulancakspor seneye isabetli transferler yaparak hedef 3.Lig olmalı.

Bıktık artık bu tür maçlardan.

Bugün şans faktörü 1926 Bulancakspor'dan yana idi.

Penaltılar şans işi.Herkes kaçırabilir.

Ya şans Yeniyolspor'a gülseydi Cumhuriyetle kurulan 1926 Bulancakspor tarih sahnesinden silinmiş olacaktı.Bunu unutmamak lazım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.