Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR ÖZE DÖNÜYOR

Bu sezon 1926 Bulancakspor'da parola şampiyonluk.Bu nedenle geçmiş yıllarda Bulancakspor'da top oynayan Bulancaklı gençlere başkan çağrıda bulunarak yuvaya dönmelerini istedi. Amaç yıllar önce Tokat'ta gösterdiğimiz tarihi başarıyı tekrar yakalayabilmek. Kaliteli ve iddialı bir takım oluşturabilmek. 1926 Bulancakspor'u bu sezon sonu 3.Lige çıkarmalıyız.Her sezon sonu ligde kalmamız mucizelere bağlı oluyor.Başarıyoruz ama nereye kadar. Oluşturacağımız sağlam temelin üzerine yeni katlar ekleyerek  uzun yıllar spora hizmet edecek bir yapı oluşturmak gerek. Alt yapı takımlarımızla geleceğimiz olan gençlerimizi gelecek abileri ile harmanlayarak iddialı bir takım oluşturmak. Belediye başkanımız bu konuda kesenin ağzını açtı.Artık yeter dedi.Bu sezon sonu hedef 3.Lig olmalı dedi.Transferler başladı bile. Türkiyede farklı takımlarda top koşturan Bulancaklı  oyuncularımızı toplayabilirsek transfer edebilirsek büyük bir yol almış oluruz. Taraftarlarımızda Bulancaklı ideal 11'i sabırsızlıkla bekliyor. Haydi hayırlısı...
Ekleme Tarihi: 14 Temmuz 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR ÖZE DÖNÜYOR

Bu sezon 1926 Bulancakspor'da parola şampiyonluk.Bu nedenle geçmiş yıllarda Bulancakspor'da top oynayan Bulancaklı gençlere başkan çağrıda bulunarak yuvaya dönmelerini istedi.

Amaç yıllar önce Tokat'ta gösterdiğimiz tarihi başarıyı tekrar yakalayabilmek.

Kaliteli ve iddialı bir takım oluşturabilmek.

1926 Bulancakspor'u bu sezon sonu 3.Lige çıkarmalıyız.Her sezon sonu ligde kalmamız mucizelere bağlı oluyor.Başarıyoruz ama nereye kadar.

Oluşturacağımız sağlam temelin üzerine yeni katlar ekleyerek  uzun yıllar spora hizmet edecek bir yapı oluşturmak gerek.

Alt yapı takımlarımızla geleceğimiz olan gençlerimizi gelecek abileri ile harmanlayarak iddialı bir takım oluşturmak.

Belediye başkanımız bu konuda kesenin ağzını açtı.Artık yeter dedi.Bu sezon sonu hedef 3.Lig olmalı dedi.Transferler başladı bile.

Türkiyede farklı takımlarda top koşturan Bulancaklı  oyuncularımızı toplayabilirsek transfer edebilirsek büyük bir yol almış oluruz.

Taraftarlarımızda Bulancaklı ideal 11'i sabırsızlıkla bekliyor.

Haydi hayırlısı...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.