Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR NEREYE GİDİYOR?

Ne umduk, ne bulduk. Futbol Kötü, Sonuç Kötü,1926 Bulancakspor nereye gidiyor… 6.Hafta maçında deplasmanda Arhavispor08 ile karşılaşan, rakip dakika 33’te 10 kişi kalması ve artı maç 12 dakika uzatılmasına rağmen ortaya koyduğu kötü futbolla rakibine yenildi ve bu aldığı üst üstte üçüncü mağlubiyetle şampiyonluk yarışından uzaklaşmaya başladı. Gelen kötü sonuçlar nedeniyle Görelespor ile aramızda puan farkı’da 4’e çıktı. Tamamen tarafsız ve dürüstçe takım iyi oynuyorsa iyi yönde, kötü oynuyorsa kötü yönde yazmaya devam edeceğiz. Aldığı kötü sonuçlar yüzünden şampiyonluktan uzaklaşmaya başlayan takım için endişelenmeye başladık. Takım iyi oynarsa övmeye, kötü oynarsa eleştirmeye devam edeceğiz. Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden 1926 Bulancakspor, ligde 6. Hafta maçında Pazar günü deplasmanda Arhavi 08 spor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı–beyazlı ekip deplasmandaki maçta rakibine 1-0 yenilerek hem şampiyonluktan uzaklaşmaya başladı, cömertçe puanlar kaybetmeye devam ederken, şu anda içinde bulunduğu konum itibariyle Görelespor’dan geri kalarak kendini tehlikeye attı. 1926 Bulancakspor, son iki maçta olduğu gibi Pazar günü de yenilerek altın değerinde üç puan kaybetti. Hem de rakip bir saatten fazla 10 kişi ile mücadele etmesine rağmen sonuca gidemedik. 1926 Bulancakspor, Pazar günkü maçtan altın değerinde üç puan kayıpla ayrılarak sadece lider ile arasındaki puan farkının 8’e çıkmasını değil, Görelespor’un aralarındaki puan farkının artmasına neden oldu. Birde 1926 Bulancakspor’un bir hafta bay geçecek olmasını da hesaba katarsak puan farkı daha da artacaktır. Yeni sisteme göre; Balda oynayan Giresun takımlarından hangisi  puan sıralamasında altta kalırsa direk düşüyor. Bu nedenle bu Pazar liderle sahasında oynayacağı Doğubayazıt’tan alınacak bir mağlubiyet 1926 Bulancakspor’u şampiyonluk dışına itebilir. Yara fazla açılmadan kapanma yoluna gidilmeli.
Ekleme Tarihi: 24 Kasım 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR NEREYE GİDİYOR?

Ne umduk, ne bulduk. Futbol Kötü, Sonuç Kötü,1926 Bulancakspor nereye gidiyor…

6.Hafta maçında deplasmanda Arhavispor08 ile karşılaşan, rakip dakika 33’te 10 kişi kalması ve artı maç 12 dakika uzatılmasına rağmen ortaya koyduğu kötü futbolla rakibine yenildi ve bu aldığı üst üstte üçüncü mağlubiyetle şampiyonluk yarışından uzaklaşmaya başladı. Gelen kötü sonuçlar nedeniyle Görelespor ile aramızda puan farkı’da 4’e çıktı. Tamamen tarafsız ve dürüstçe takım iyi oynuyorsa iyi yönde, kötü oynuyorsa kötü yönde yazmaya devam edeceğiz. Aldığı kötü sonuçlar yüzünden şampiyonluktan uzaklaşmaya başlayan takım için endişelenmeye başladık. Takım iyi oynarsa övmeye, kötü oynarsa eleştirmeye devam edeceğiz. Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden 1926 Bulancakspor, ligde 6. Hafta maçında Pazar günü deplasmanda Arhavi 08 spor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı–beyazlı ekip deplasmandaki maçta rakibine 1-0 yenilerek hem şampiyonluktan uzaklaşmaya başladı, cömertçe puanlar kaybetmeye devam ederken, şu anda içinde bulunduğu konum itibariyle Görelespor’dan geri kalarak kendini tehlikeye attı.

1926 Bulancakspor, son iki maçta olduğu gibi Pazar günü de yenilerek altın değerinde üç puan kaybetti. Hem de rakip bir saatten fazla 10 kişi ile mücadele etmesine rağmen sonuca gidemedik. 1926 Bulancakspor, Pazar günkü maçtan altın değerinde üç puan kayıpla ayrılarak sadece lider ile arasındaki puan farkının 8’e çıkmasını değil, Görelespor’un aralarındaki puan farkının artmasına neden oldu. Birde 1926 Bulancakspor’un bir hafta bay geçecek olmasını da hesaba katarsak puan farkı daha da artacaktır. Yeni sisteme göre; Balda oynayan Giresun takımlarından hangisi  puan sıralamasında altta kalırsa direk düşüyor. Bu nedenle bu Pazar liderle sahasında oynayacağı Doğubayazıt’tan alınacak bir mağlubiyet 1926 Bulancakspor’u şampiyonluk dışına itebilir. Yara fazla açılmadan kapanma yoluna gidilmeli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.