Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 Bulancakspor Lider Niksarbelediyespor’a Çelme Taktı

BAL’da geçtiğimiz pazar günü lider Niksarbelediyespor’a konuk olan temsilcimiz 1926 Bulancakspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 80.dakikada attığı penaltı golüyle 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da 15. Hafta maçında oynanan karşılaşmadan bir puanla dönmeyi başardık. Ligin ilk yarısını puan cetvelinde 13. Sırada kapatan 1926 Bulancakspor, pazar günü deplasmanda lider Niksarbelediyespor’a konuk oldu. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 19. Dakikasında takımımız 1-0 geriye düştü. Ancak maçı bırakmayan takımımız 1926 Bulancakspor 80.inci dakikada kazanılan penaltı ile beraberliği yakaladı. Ve karşılaşma 90 dakika   karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın Bu sonuçla lider Niksarbelediyespor liderlikten olurken temsilcimiz 1926 Bulancakspor puanını 13’e yükseltti. Görelespor’un sahasında farklı yenilmesi sonucu deplasmanda aldığımız bir puanla aramızdaki puan farkını bire indirdik. Hafta sonu pazar günü sahamızda 1957 Ünyespor ile oynayacağız.
Ekleme Tarihi: 07 Şubat 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 Bulancakspor Lider Niksarbelediyespor’a Çelme Taktı

BAL’da geçtiğimiz pazar günü lider Niksarbelediyespor’a konuk olan temsilcimiz 1926 Bulancakspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 80.dakikada attığı penaltı golüyle 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da 15. Hafta maçında oynanan karşılaşmadan bir puanla dönmeyi başardık. Ligin ilk yarısını puan cetvelinde 13. Sırada kapatan 1926 Bulancakspor, pazar günü deplasmanda lider Niksarbelediyespor’a konuk oldu. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 19. Dakikasında takımımız 1-0 geriye düştü. Ancak maçı bırakmayan takımımız 1926 Bulancakspor 80.inci dakikada kazanılan penaltı ile beraberliği yakaladı. Ve karşılaşma 90 dakika   karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın Bu sonuçla lider Niksarbelediyespor liderlikten olurken temsilcimiz 1926 Bulancakspor puanını 13’e yükseltti. Görelespor’un sahasında farklı yenilmesi sonucu deplasmanda aldığımız bir puanla aramızdaki puan farkını bire indirdik. Hafta sonu pazar günü sahamızda 1957 Ünyespor ile oynayacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.