Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR 6'DA 6 YAPMAK İSTİYOR

1926 Bulancakspor ikinci yarı oynadığı beş maçta beş yaptı. Hedef lider Eynesilspor'u deplasmanda yenerek altıda altı yapmak istiyor. İkinci yarı oynadığı içte ve dışta son beş maçtan aldığı beş galibiyet moraliyle güçlü rakibi lider Eynesilspor'u meydan okumaya hazırlanıyor. 1926 Bulancakspor ikinci yarıda bir ivme, çıkış yakaladı. Motivasyonu yerinde. Galibiyet serisini devam etmek istiyor. Lige 4 maç kaldı. Matematiksel olarak şans devam ediyor ama öncelikle önündeki maç olan Eynesilspor'u geçmek zorunda. Ayrıca diğer tüm maçları almak zorunda. Yetmedi rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek. Devre arasında gelen futbolcuların katkısı büyük. Beş maçtır güzel ama önemli olan derbi. Takım oyunu sergileyip galibiyetle eve dönmeliyiz. Son haftalarda çok iyi gidiyoruz. Ve galibiyet serisi yakaladık. Çok iyi bir kadromuz var. İyi bir hocamız ve mükemmel bir taraftarımız var. Kazanamama için hiçbir faktör yok. Sadece sahada mücadele edip daha çok koşarak oradan üç puanla dönmek. Bence beşte beş yapıp bu maça çıkmak önemli. Bu da özgüvenimizin sahada ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. Umarım bu özgüveni Eynesil'de tekrar edip üç puanla dönmek.
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR 6'DA 6 YAPMAK İSTİYOR

1926 Bulancakspor ikinci yarı oynadığı beş maçta beş yaptı.

Hedef lider Eynesilspor'u deplasmanda yenerek altıda altı yapmak istiyor.

İkinci yarı oynadığı içte ve dışta son beş maçtan aldığı beş galibiyet moraliyle güçlü rakibi lider Eynesilspor'u meydan okumaya hazırlanıyor.

1926 Bulancakspor ikinci yarıda bir ivme, çıkış yakaladı.

Motivasyonu yerinde. Galibiyet serisini devam etmek istiyor.

Lige 4 maç kaldı. Matematiksel olarak şans devam ediyor ama öncelikle önündeki maç olan Eynesilspor'u geçmek zorunda. Ayrıca diğer tüm maçları almak zorunda. Yetmedi rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek.

Devre arasında gelen futbolcuların katkısı büyük.

Beş maçtır güzel ama önemli olan derbi.

Takım oyunu sergileyip galibiyetle eve dönmeliyiz.

Son haftalarda çok iyi gidiyoruz.

Ve galibiyet serisi yakaladık.

Çok iyi bir kadromuz var.

İyi bir hocamız ve mükemmel bir taraftarımız var. Kazanamama için hiçbir faktör yok. Sadece sahada mücadele edip daha çok koşarak oradan üç puanla dönmek.

Bence beşte beş yapıp bu maça çıkmak önemli.

Bu da özgüvenimizin sahada ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor.

Umarım bu özgüveni Eynesil'de tekrar edip üç puanla dönmek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.