Yazar Yusuf Kaplan Giresun’a geliyor

EĞİTİM 11.06.2022 - 12:34, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5675+ kez okundu.
 

Yazar Yusuf Kaplan Giresun’a geliyor

Yazar Yusuf Kaplan’ın katılım göstereceği programa tüm Giresun halkı davet edildi. Giresun Gençlik Merkezi salonunda düzenlenecek olan programla ilgili yapılan açıklamada, "13 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da Giresun Gençlik Merkezinde, yazar Yazar Yusuf Kaplan’ın katılımıyla "Öncü Kuşak ve Medeniyetler Tasavvuru Yolcuğu " talebe buluşması düzenlenecektir. Tüm Giresun halkının talebe buluşmamıza katılımlarını bekliyoruz." denildi.

Yazar Yusuf Kaplan’ın katılım göstereceği programa tüm Giresun halkı davet edildi.

Giresun Gençlik Merkezi salonunda düzenlenecek olan programla ilgili yapılan açıklamada, "13 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da Giresun Gençlik Merkezinde, yazar Yazar Yusuf Kaplan’ın katılımıyla "Öncü Kuşak ve Medeniyetler Tasavvuru Yolcuğu " talebe buluşması düzenlenecektir. Tüm Giresun halkının talebe buluşmamıza katılımlarını bekliyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.