Yazar Kerimoğlu, Öğrenciler ile buluştu

KÜLTÜR 22.11.2021 - 17:25, Güncelleme: 22.11.2021 - 17:25 6071+ kez okundu.
 

Yazar Kerimoğlu, Öğrenciler ile buluştu

TÜBİTAK 4007 “Geleceğe Yolculuk, Bilime Uzanan Eller Projesi” yine harika bir etkinliğe imza attı.
Eğitimci Yazar Ceren Kerimoğlu Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ile buluşarak muhteşem bir söyleşi gerçekleştirdi. Cumhuriyet İlkokulunda öğrencilerle birlikte oldukça sıcak bir atmosferde geçen söyleşi unutulmaz dakikalara sahne oldu. “Yaprağın Renkleri” adlı kitabı imzalatmak ve hazırladıkları soruları yöneltmek için sabırsızlanan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Öğrencilerin söyleşiye oldukça hazırlıklı bir şekilde gelmeleri Yazar Ceren Kerimoğlu’nu hem şaşırttı hem de gururlandırdı. Söyleşide geleceğimiz için kitap okumanın öneminin keyifli bir şekilde aktarılması ile öğrencilerdeki kitap okuma hevesi, velilerin memnuniyeti yapılan projelerin amacına ulaştığını bir kez daha gösterdi. Yine her türlü projede desteğini bizden esirgemeyen Bulancak Kaymakamı Sayın Ali İkram Tuna’ya, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şenel Bulut’a, ev sahipliği yapan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Adem İlyas, idareci ve öğretmenleri ile Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
TÜBİTAK 4007 “Geleceğe Yolculuk, Bilime Uzanan Eller Projesi” yine harika bir etkinliğe imza attı.

Eğitimci Yazar Ceren Kerimoğlu Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ile buluşarak muhteşem bir söyleşi gerçekleştirdi. Cumhuriyet İlkokulunda öğrencilerle birlikte oldukça sıcak bir atmosferde geçen söyleşi unutulmaz dakikalara sahne oldu. “Yaprağın Renkleri” adlı kitabı imzalatmak ve hazırladıkları soruları yöneltmek için sabırsızlanan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Öğrencilerin söyleşiye oldukça hazırlıklı bir şekilde gelmeleri Yazar Ceren Kerimoğlu’nu hem şaşırttı hem de gururlandırdı. Söyleşide geleceğimiz için kitap okumanın öneminin keyifli bir şekilde aktarılması ile öğrencilerdeki kitap okuma hevesi, velilerin memnuniyeti yapılan projelerin amacına ulaştığını bir kez daha gösterdi.

Yine her türlü projede desteğini bizden esirgemeyen Bulancak Kaymakamı Sayın Ali İkram Tuna’ya, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şenel Bulut’a, ev sahipliği yapan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Adem İlyas, idareci ve öğretmenleri ile Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.