Yazar Güçtaş’a yoğun ilgi

SANAT 13.12.2021 - 18:37, Güncelleme: 13.12.2021 - 18:37 8165+ kez okundu.
 

Yazar Güçtaş’a yoğun ilgi

Bulancak’ın en üretken yazarlarından birisi olan Eğitimci Şair ve Yazar İsmail Güçtaş, Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Kitap Fuarı’nda Giresunlu Yazarlar Standı’nda kitaplarını imzalıyor. Yazar Güçtaş’ın yayımlanmış 13 tane eseri bulunuyor.
Daha önce birçok fuar ve okur- yazar buluşmaları haberleri ile gazetemize konuk ettiğimiz yazar Güçtaş’ın kitapları 7’den 77’ye her okuyucuya hitap ediyor. Her yaştan okuyucusu bulunan yazar İsmail Güçtaş’ın Nasrettin Hoca fıkralarını şiirleştirdiği Şiir Şiir Nasrettin Hoca 1,2,  Şiirleştirilmiş Mesnevi Hikâyeleri, Gülümseyen Türkçe, Gülümseyen Matematik, Çimen Kuşları, Kan Turalı ( Bir Dede Korkut Romanı) isimli eserlerine 2021 yılında Can Kırıkları isimli şiir kitabı ile Salur Kazan ve Burla (Bir Dede Korkut Romanı) ve Kül ve Gül isimli romanları da eklendi.                 Daha önce ‘’Gülümseyen Türkçe’’ ve ‘’Şiir Şiir Nasrettin Hoca-1’’ isimli kitapları Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki birçok kütüphanelere gönderilmek üzere satın alınan yazarın Bamsı Beyrek isimli kitabı da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayına hazırlandığı belirtildi.                 Yazar Güçtaş’ın kitaplarına 19 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek olan 2. Giresun Kitap Fuarı’nda ulaşabilirsiniz.
Bulancak’ın en üretken yazarlarından birisi olan Eğitimci Şair ve Yazar İsmail Güçtaş, Giresun Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Kitap Fuarı’nda Giresunlu Yazarlar Standı’nda kitaplarını imzalıyor. Yazar Güçtaş’ın yayımlanmış 13 tane eseri bulunuyor.

Daha önce birçok fuar ve okur- yazar buluşmaları haberleri ile gazetemize konuk ettiğimiz yazar Güçtaş’ın kitapları 7’den 77’ye her okuyucuya hitap ediyor. Her yaştan okuyucusu bulunan yazar İsmail Güçtaş’ın Nasrettin Hoca fıkralarını şiirleştirdiği Şiir Şiir Nasrettin Hoca 1,2,  Şiirleştirilmiş Mesnevi Hikâyeleri, Gülümseyen Türkçe, Gülümseyen Matematik, Çimen Kuşları, Kan Turalı ( Bir Dede Korkut Romanı) isimli eserlerine 2021 yılında Can Kırıkları isimli şiir kitabı ile Salur Kazan ve Burla (Bir Dede Korkut Romanı) ve Kül ve Gül isimli romanları da eklendi.

                Daha önce ‘’Gülümseyen Türkçe’’ ve ‘’Şiir Şiir Nasrettin Hoca-1’’ isimli kitapları Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki birçok kütüphanelere gönderilmek üzere satın alınan yazarın Bamsı Beyrek isimli kitabı da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayına hazırlandığı belirtildi.

                Yazar Güçtaş’ın kitaplarına 19 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek olan 2. Giresun Kitap Fuarı’nda ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.