Yaşarlar Optik açıldı

YAŞAM 29.07.2021 - 15:27, Güncelleme: 29.07.2021 - 15:27 4290+ kez okundu.
 

Yaşarlar Optik açıldı

Bulancak’ta Kuyumcu Turgay Yaşar’ın kızı Selim Yaşar’ın kardeşi Giresun Üniversitesi Optisyen bölümü mezunu Tuğçe Yaşar tarafından açılan Yaşarlar Optik Kaliteli ve etkin hizmet ağı ile Bulancak ve çevre il ve ilçelere hizmet vermeye başladı.
Bulancak Mahallesi, Hükümet caddesinde açılan vatandaşların hizmetine açılan Yaşarlar Optik kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle vatandaşların  ilgi odağı olmayı ilke edinmiş adeta Yaşarların dünyaya açılan gözü olmayı başarmak. Giresun üniversitesi optisyenlik Bölümü mezunu olduğunu belirten Optisyen Tuğçe Yaşar  ‘’ Okulu bitirdikten sonra Bulancak ve çevresine hizmet edebilmek şubemizi açmak için hazırlanıyoruz. Kaliteli hizmet ve önce sağlık ilkeleriyle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yaşarlar Optik olarak satış sonrası destekte de oldukça iddialı olduklarını belirten Optisyen Tuğçe Yaşar ‘’ Bütün satmış olduğumuz çerçevelerde 2 yıl boyunca firma garantisi bulunmaktadır. Kişi herhangi bir sıkıntı yaşadığında ürünün kendisinden kaynaklanan  hataları gidermek tamamen bizim görevimiz. İnsanlara en doğru şekilde hizmet vermenin temel ilkelerinin olduğunu belirten Optisyen Yaşar ‘’Önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyacı belirlemek.  Doktor reçetesine dikkate alarak İhtiyacı olduğu cam,  çerçeve ve rahat kullanım için Erkek ve kadınların yaşına, stiline, yüz hatlarına uyum sağlayan bir ürünü kendilerine yönlendirmek bizim benimsemiş olduğumuz bir hizmet anlayışı. Kişinin yaşam alanına göre bir ürün öneriyoruz, kullanamayacağı bir çerçeveyi sırf satmak için müşteriye önermiyoruz. Gözümüz hassas bir organımız bu nedenle muhakkak işin eğitimini almış uzman optisyenlerden destek alınmalı, bizde bu hassasiyetle Bulancak ve çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlara göstermek amacıyla yola çıktık’’dedi. Haber: Erol Küçük  
Bulancak’ta Kuyumcu Turgay Yaşar’ın kızı Selim Yaşar’ın kardeşi Giresun Üniversitesi Optisyen bölümü mezunu Tuğçe Yaşar tarafından açılan Yaşarlar Optik Kaliteli ve etkin hizmet ağı ile Bulancak ve çevre il ve ilçelere hizmet vermeye başladı.

Bulancak Mahallesi, Hükümet caddesinde açılan vatandaşların hizmetine açılan Yaşarlar Optik kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle vatandaşların  ilgi odağı olmayı ilke edinmiş adeta Yaşarların dünyaya açılan gözü olmayı başarmak. Giresun üniversitesi optisyenlik Bölümü mezunu olduğunu belirten Optisyen Tuğçe Yaşar  ‘’ Okulu bitirdikten sonra Bulancak ve çevresine hizmet edebilmek şubemizi açmak için hazırlanıyoruz. Kaliteli hizmet ve önce sağlık ilkeleriyle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.

Yaşarlar Optik olarak satış sonrası destekte de oldukça iddialı olduklarını belirten Optisyen Tuğçe Yaşar ‘’ Bütün satmış olduğumuz çerçevelerde 2 yıl boyunca firma garantisi bulunmaktadır. Kişi herhangi bir sıkıntı yaşadığında ürünün kendisinden kaynaklanan  hataları gidermek tamamen bizim görevimiz.

İnsanlara en doğru şekilde hizmet vermenin temel ilkelerinin olduğunu belirten Optisyen Yaşar ‘’Önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyacı belirlemek.  Doktor reçetesine dikkate alarak İhtiyacı olduğu cam,  çerçeve ve rahat kullanım için Erkek ve kadınların yaşına, stiline, yüz hatlarına uyum sağlayan bir ürünü kendilerine yönlendirmek bizim benimsemiş olduğumuz bir hizmet anlayışı. Kişinin yaşam alanına göre bir ürün öneriyoruz, kullanamayacağı bir çerçeveyi sırf satmak için müşteriye önermiyoruz. Gözümüz hassas bir organımız bu nedenle muhakkak işin eğitimini almış uzman optisyenlerden destek alınmalı, bizde bu hassasiyetle Bulancak ve çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlara göstermek amacıyla yola çıktık’’dedi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.