Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
07 Kasım 2025 - 11:19

Voleybol Turnuvasında İstiklal’e Yan Gözle Bakılmıyor

Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Voleybol Turnuvasında İstiklal’e Yan Gözle Bakılmıyor

Bulancak’ta öğretmenler arasında geleneksel hale gelen ve büyük beğeni toplayan turnuvaya bu yıl 12 okul katıldı. Turnuvada yer alan okullar:

İstiklal İlkokulu-Ortaokulu, Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi, Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi, Aydındere İlkokulu, Kovanlık İlkokulu, Kaptan Ahmet Fatih Denizcilik Lisesi, Güzelyalı İlkokulu-Ortaokulu, Bulancak Fen Lisesi, Erdoğan Köyü Ortaokulu, Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu.

Turnuvanın hakemliğini Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Tekman üstleniyor.

Maçlar Bulancak Atatürk Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanıyor. Baştan sona renkli görüntülere sahne olan turnuvada, İstiklal İlkokulu-Ortaokulu öğretmenleri aldıkları iki galibiyetle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Müsabakaların ara tatil sonrasında kaldığı yerden devam edeceği bildirildi.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!