Veterinerlik öğrencisi Seçil Yılmaz ilk romanını yazdı

KÜLTÜR 21.06.2021 - 17:22, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:22 3264+ kez okundu.
 

Veterinerlik öğrencisi Seçil Yılmaz ilk romanını yazdı

Bulancaklı genç Veteriner öğrencisi Seçil Yılmaz ilk romanı, ‘Şüpheli İşaretler’ isimli ilk romanını yazdı.
1989 doğumlu Yılmaz, Laborant Veteriner Sağlık ikinci sınıf öğrencisi gazetemize yaptığı açıklamada, “Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdim. Hayvanlara olan sevgim sayesinde öğrenimime Laborant Veteriner Sağlık ikinci sınıf öğrencisi olarak devam etmekteyim. Şu an Bulancak Veteriner Kliniğinde staj yapmaktayım. Hera ve Oscar adında iki kedi, Limon adında muhabbet kuşum, bir de balığım var. Kitap okumayı özellikle de polisiye kitaplarını okumayı, film ve dizi izlemeyi severim. Yazmayı not karalamayı severim. Aklıma koyduğum her işi yapmaya çalışır çoğunu da gerçekleştiririm. Bundan dolayı çok fazla hobim var. Resim yapmak, müzik dinlemeyi ve söylemeyi severim.  Asla pes etmem inatçı bir kişiliğe sahibim. El yapımı takılar yaparım. Dizi izlemeyi severim. Elimden geldiğince insanlara yardımcı olmayı isterim. Dünyada üç amacım var. Bunlardan birincisi hayvan dostlarımıza yardım etmek daha iyi adaletli bir yaşam sağlamak. İkincisi yazmak ve son olarak iyi bir Veteriner olup hem yazarlıkta hem de mesleğimde iyi yerlere gelmek istiyorum. Polisiye bir roman ilk kitabım konusu Başarılı komiser Sofia Carter, yoğun geçecek bir güne daha uyandığında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını fark etti. İşlenmeye başlanan bir dizi cinayet, maktullerin vücuduna kazınan gizemli ‘J’ harfinin sırrı, Sofia Carter’ın hayatıyla kesişiyordu. Hayatı darmadağın olmuş gibi görünen Sofia Carter, en yakınlarından hiç tanımadığı ilişkiler ağına uzanan bu cinayetleri aydınlatabilecek mi? Polisiye serimin başlangıcı olan bu novella, son derece sürükleyici, heyecan verici ve duygularınızı gözden geçirmenizi sağlayabilir” dedi.   Haber: Erol Küçük
Bulancaklı genç Veteriner öğrencisi Seçil Yılmaz ilk romanı, ‘Şüpheli İşaretler’ isimli ilk romanını yazdı.

1989 doğumlu Yılmaz, Laborant Veteriner Sağlık ikinci sınıf öğrencisi gazetemize yaptığı açıklamada, “Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdim. Hayvanlara olan sevgim sayesinde öğrenimime Laborant Veteriner Sağlık ikinci sınıf öğrencisi olarak devam etmekteyim. Şu an Bulancak Veteriner Kliniğinde staj yapmaktayım. Hera ve Oscar adında iki kedi, Limon adında muhabbet kuşum, bir de balığım var. Kitap okumayı özellikle de polisiye kitaplarını okumayı, film ve dizi izlemeyi severim. Yazmayı not karalamayı severim. Aklıma koyduğum her işi yapmaya çalışır çoğunu da gerçekleştiririm. Bundan dolayı çok fazla hobim var. Resim yapmak, müzik dinlemeyi ve söylemeyi severim.  Asla pes etmem inatçı bir kişiliğe sahibim. El yapımı takılar yaparım. Dizi izlemeyi severim. Elimden geldiğince insanlara yardımcı olmayı isterim. Dünyada üç amacım var. Bunlardan birincisi hayvan dostlarımıza yardım etmek daha iyi adaletli bir yaşam sağlamak. İkincisi yazmak ve son olarak iyi bir Veteriner olup hem yazarlıkta hem de mesleğimde iyi yerlere gelmek istiyorum. Polisiye bir roman ilk kitabım konusu Başarılı komiser Sofia Carter, yoğun geçecek bir güne daha uyandığında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını fark etti. İşlenmeye başlanan bir dizi cinayet, maktullerin vücuduna kazınan gizemli ‘J’ harfinin sırrı, Sofia Carter’ın hayatıyla kesişiyordu. Hayatı darmadağın olmuş gibi görünen Sofia Carter, en yakınlarından hiç tanımadığı ilişkiler ağına uzanan bu cinayetleri aydınlatabilecek mi? Polisiye serimin başlangıcı olan bu novella, son derece sürükleyici, heyecan verici ve duygularınızı gözden geçirmenizi sağlayabilir” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.