Vefat ilanları

VEFAT 28.06.2022 - 09:55, Güncelleme: 28.06.2022 - 09:55 4949+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

Vefat ilanları
Zeliha Temür vefat etti Bulancak Merkez Burunucu köyünden, merhum Eyüp ve merhume Fatma Anapa’nın kızı, merhum Yakup Temür’ün eşi, Zeliha Temür vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Burunucu köyü Konakyanı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Recep Zehir vefat etti Küçüklü köyünden, Emrullah ve Fikriye Zehir’in oğlu Recep Zehir vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küçüklü köyü Eski Camiide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 
Vefat ilanları

Zeliha Temür vefat etti

Bulancak Merkez Burunucu köyünden, merhum Eyüp ve merhume Fatma Anapa’nın kızı, merhum Yakup Temür’ün eşi, Zeliha Temür vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Burunucu köyü Konakyanı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Recep Zehir vefat etti

Küçüklü köyünden, Emrullah ve Fikriye Zehir’in oğlu Recep Zehir vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küçüklü köyü Eski Camiide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.