Vefat ilanları

VEFAT 27.06.2022 - 10:04, Güncelleme: 27.06.2022 - 10:04 3024+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

Vefat ilanları
Salih Aslan vefat etti Eriklik köyünden, Davutoğullarından, Yılmaz ve Hacer Aslan'ın oğlu Salih Aslan vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Eriklik köyünde aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Hakkı Aydın vefat etti Kayabaşı köyünden, Topaloğullarından, Yusuf Aydın ve Aslı Kaya'nın babası, Ayşe Aydın'ın eşi, Merhum Şevket Aydın'ın oğlu Hakkı Aydın vefat etti. Cenazesi bugün öğle Namazına müteakip Kayabaşı köyü Caminde kılınacak Cenaze Namazından sonra toprağa verilecek.   Gülizar Pamuk vefat etti Kovanlık Alibey köyünden merhum Fazlı Pamuk'un eşi Gülizar Pamuk vefat etti. Cenazesi Bugün Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Alibey köyünde toprağa verilecek.   Yıldız Haber Gazetesi olarak, vefat eden merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.  
Vefat ilanları

Salih Aslan vefat etti

Eriklik köyünden, Davutoğullarından, Yılmaz ve Hacer Aslan'ın oğlu Salih Aslan vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Eriklik köyünde aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Hakkı Aydın vefat etti

Kayabaşı köyünden, Topaloğullarından, Yusuf Aydın ve Aslı Kaya'nın babası, Ayşe Aydın'ın eşi, Merhum Şevket Aydın'ın oğlu Hakkı Aydın vefat etti. Cenazesi bugün öğle Namazına müteakip

Kayabaşı köyü Caminde kılınacak Cenaze Namazından sonra toprağa verilecek.

 

Gülizar Pamuk vefat etti

Kovanlık Alibey köyünden merhum Fazlı Pamuk'un eşi Gülizar Pamuk vefat etti. Cenazesi Bugün Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Alibey köyünde toprağa verilecek.

 

Yıldız Haber Gazetesi olarak, vefat eden merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.