Vefat ilanları

VEFAT 24.06.2022 - 10:02, Güncelleme: 24.06.2022 - 10:02 4539+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

24 Haziran Cuma vefat ilanları
Seyrat Gedik vefat etti Bahçeli Köyü Çarşık mahallesinden Karahasanoğullarından Sefer Gedik’in eşi Seyrat Gedik vefat etti. Cenazesi 24 Haziran Cuma günü Cuma namazını müteakip Bahçeli Köyü Çarşık mahalle Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Aşlar İlyas vefat etti Bostanlı Köyünden Nizamoğullarından merhum Hurşit ve merhume Ayşe Nizam’ın kızı Ellezoğularından merhum Mehmet İlyas’ın eşi, Aşlar İlyas vefat etti. Cenazesi 24 Haziran Cuma günü Cuma namazını müteakip Bostanlı köyü Armutçukuru Mahallesi Kıran Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Gönül Pekdemir vefat etti Küçükada Köyünden Melikoğullarından Abdulkadir Pekdemir’in eşi Gönül Pekdemir vefat etti. Cenazesi 24 Haziran Cuma günü Cuma namazını müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada Köyü Camii yanındaki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
24 Haziran Cuma vefat ilanları

Seyrat Gedik vefat etti

Bahçeli Köyü Çarşık mahallesinden Karahasanoğullarından Sefer Gedik’in eşi Seyrat Gedik vefat etti. Cenazesi 24 Haziran Cuma günü Cuma namazını müteakip Bahçeli Köyü Çarşık mahalle Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Aşlar İlyas vefat etti

Bostanlı Köyünden Nizamoğullarından merhum Hurşit ve merhume Ayşe Nizam’ın kızı Ellezoğularından merhum Mehmet İlyas’ın eşi, Aşlar İlyas vefat etti. Cenazesi 24 Haziran Cuma günü Cuma namazını müteakip Bostanlı köyü Armutçukuru Mahallesi Kıran Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Gönül Pekdemir vefat etti

Küçükada Köyünden Melikoğullarından Abdulkadir Pekdemir’in eşi Gönül Pekdemir vefat etti. Cenazesi 24 Haziran Cuma günü Cuma namazını müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada Köyü Camii yanındaki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.