Vefat ilanları

VEFAT 24.05.2022 - 11:19, Güncelleme: 24.05.2022 - 11:19 6486+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

24 Mayıs 2022 Salı vefat haberleri
Türkan Karakaya vefat etti Kuşluhan köyünden Karaahmetoğullarından Mustafa Karakaya'nın eşi Türkan Karakaya vefat etti. Cenazesi 24 Mayıs Salı günü öğle namazını müteakip Kuşluhan Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Cengiz Pekdemir vefat etti Bozat köyünden Nebioğullarından Emür Pekdemir'in oğlu Cengiz Pekdemir vefat etti. Cenazesi 24 Mayıs Salı günü öğle namazını müteakip Bozat Köyü Bitene Mahallesi Yeni Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.  
24 Mayıs 2022 Salı vefat haberleri

Türkan Karakaya vefat etti

Kuşluhan köyünden Karaahmetoğullarından Mustafa Karakaya'nın eşi Türkan Karakaya vefat etti. Cenazesi 24 Mayıs Salı günü öğle namazını müteakip Kuşluhan Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Cengiz Pekdemir vefat etti

Bozat köyünden Nebioğullarından Emür Pekdemir'in oğlu Cengiz Pekdemir vefat etti. Cenazesi 24 Mayıs Salı günü öğle namazını müteakip Bozat Köyü Bitene Mahallesi Yeni Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.