Vefat ilanları

VEFAT 16.05.2022 - 12:36, Güncelleme: 16.05.2022 - 12:36 5948+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

16 Mayıs Pazartesi vefat ilanları
Seyrat Ay vefat etti Demircili köyünden Kuruoğullarından İsa Ay, Mustafa Ay ve merhum Temel Ay’ın anneleri, merhum Sefer Ay’ın eşi Seyrat Ay vefat etti. Cenazesi 16 Mayıs Pazartesi öğle namazına müteakiben Demircili köyünde kılıanacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Mehmet Toraman vefat etti Piraziz Bozat köyünden Toramanoğullarından, merhum Şevket Toraman’ın oğlu, Necati Toraman ve Ahmet Toraman’ın kardeşi, Resul Toraman’ın babası Mehmet Toraman vefat etti. Cenazesi 16 Mayıs Pazartesi bugün saat 10.00 da Bulancak ilçe stadının yanındaki evinde yapılacak duanın ardından Bozat köyü Göldüzü camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumaAllah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.    
16 Mayıs Pazartesi vefat ilanları

Seyrat Ay vefat etti

Demircili köyünden Kuruoğullarından İsa Ay, Mustafa Ay ve merhum Temel Ay’ın anneleri, merhum Sefer Ay’ın eşi Seyrat Ay vefat etti. Cenazesi 16 Mayıs Pazartesi öğle namazına müteakiben Demircili köyünde kılıanacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Mehmet Toraman vefat etti

Piraziz Bozat köyünden Toramanoğullarından, merhum Şevket Toraman’ın oğlu, Necati Toraman ve Ahmet Toraman’ın kardeşi, Resul Toraman’ın babası Mehmet Toraman vefat etti. Cenazesi 16 Mayıs Pazartesi bugün saat 10.00 da Bulancak ilçe stadının yanındaki evinde yapılacak duanın ardından Bozat köyü Göldüzü camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumaAllah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.