vefat ilanları

VEFAT 06.05.2022 - 10:52, Güncelleme: 06.05.2022 - 10:52 5180+ kez okundu.
 

vefat ilanları

06 Mayıs Cuma vefat edenler
Ahmet Tatlı vefat etti Hacet köyünden Tatlıoğullarından merhum Gazi Hüseyin Tatlı’nın oğlu Ahmet Tatlı vefat etti. Cenazesi 06 Mayıs Cuma günü Cuma namazını müteakip Orta Camiide kılınacak cenaze namazının ardından Hacet köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Hasan Korkmaz vefat etti Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mehmet Korkmaz’ın babası Hasan Korkmaz vefat etti. Cenazesi 06 Mayıs Cuma günü Cuma namazını müteakip Giresun Merkez Güneyköyde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.  
06 Mayıs Cuma vefat edenler

Ahmet Tatlı vefat etti

Hacet köyünden Tatlıoğullarından merhum Gazi Hüseyin Tatlı’nın oğlu Ahmet Tatlı vefat etti. Cenazesi 06 Mayıs Cuma günü Cuma namazını müteakip Orta Camiide kılınacak cenaze namazının ardından Hacet köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Hasan Korkmaz vefat etti

Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mehmet Korkmaz’ın babası Hasan Korkmaz vefat etti. Cenazesi 06 Mayıs Cuma günü Cuma namazını müteakip Giresun Merkez Güneyköyde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.