Vefat ilanları

DÜNYA 04.01.2022 - 10:18, Güncelleme: 04.01.2022 - 10:18 8744+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

04 Ocak 2022 Salı vefat ilanları
Vesile Dündar vefat etti Kayadibi köyünden Dündaroğullarından merhum Hacı Dündar’ın eşi Vesile Dündar vefat etti. Cenazesi 04 Ocak Salı günü öğle namazını müteakip Ballıca Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Ferit Yıldız vefat etti Duttepe köyünden Mollaoğullarından Hüseyin ve Azize Yıldız’ın oğlu Ferit Yıldız vefat etti. Cenazesi 04 Ocak Salı günü öğle namazını müteakip Duttepe köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Duttepe köyü mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
04 Ocak 2022 Salı vefat ilanları

Vesile Dündar vefat etti

  • Kayadibi köyünden Dündaroğullarından merhum Hacı Dündar’ın eşi Vesile Dündar vefat etti. Cenazesi 04 Ocak Salı günü öğle namazını müteakip Ballıca Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Ferit Yıldız vefat etti

  • Duttepe köyünden Mollaoğullarından Hüseyin ve Azize Yıldız’ın oğlu Ferit Yıldız vefat etti. Cenazesi 04 Ocak Salı günü öğle namazını müteakip Duttepe köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Duttepe köyü mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.