Vefat ilanları

VEFAT 27.10.2021 - 10:52, Güncelleme: 27.10.2021 - 10:52 3411+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

27 Ekim 2021 Cenaze ilanları
Aziz Ekiz vefat etti Ataköyden Ekizoğullarından Selman ve merhume Kamile Ekizin oğulları Aziz Ekiz vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Çarşamba günü İkindi namazını müteakip Ballıca Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ataköyde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Abdullah Telli vefat etti Ahmetli köyünden Tellioğullarından Durmuş oğlu, Abdullah Telli vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Çarşamba günü İkindi namazını müteakip Ahmetli Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
27 Ekim 2021 Cenaze ilanları

Aziz Ekiz vefat etti

  • Ataköyden Ekizoğullarından Selman ve merhume Kamile Ekizin oğulları Aziz Ekiz vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Çarşamba günü İkindi namazını müteakip Ballıca Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ataköyde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Abdullah Telli vefat etti

  • Ahmetli köyünden Tellioğullarından Durmuş oğlu, Abdullah Telli vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Çarşamba günü İkindi namazını müteakip Ahmetli Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.