Vefat ilanları

VEFAT 14.10.2021 - 09:56, Güncelleme: 14.10.2021 - 09:56 3519+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

14 Ekim 2021 Vefat edenler
Ahmet Duman vefat etti Hisarkaya köyünden İmamoğullarından merhum Şevket Duman’ın oğlu Ahmet Duman vefat etti. Cenazesi 14 Ekim Perşembe öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada köyü Taflanlı mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Sonay Yılmaz vefat etti Bostanlı köyünden Kürtoğullarından merhum Fikret Yılmaz’ın oğlu Sonay Yılmaz vefat etti. Cenazesi 14 Ekim Perşembe öğle namazını müteakip Bostanlı köyü Kılıçlı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.  
14 Ekim 2021 Vefat edenler

Ahmet Duman vefat etti

  • Hisarkaya köyünden İmamoğullarından merhum Şevket Duman’ın oğlu Ahmet Duman vefat etti. Cenazesi 14 Ekim Perşembe öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada köyü Taflanlı mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Sonay Yılmaz vefat etti

  • Bostanlı köyünden Kürtoğullarından merhum Fikret Yılmaz’ın oğlu Sonay Yılmaz vefat etti. Cenazesi 14 Ekim Perşembe öğle namazını müteakip Bostanlı köyü Kılıçlı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.