Vefat ilanları

VEFAT 13.10.2021 - 10:07, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:08 5477+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

13 Ekim 2021 Vefat edenler
Hikmet Kızılca vefat etti Şemsettin Mahallesinden Kızılcaoğullarından merhum Mithat Kızılcan’ın eşi, Hikmet Kızılca vefat etti. Cenazesi 13 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Bulancak Eski camide kılınacak cenaze namazının ardından Şemsettin Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Pembe Ödemiş vefat etti Ataköyden Mollaalioğullarından merhum Celal Ödemiş’in eşi Pembe Ödemiş vefat etti. Cenazesi 13 Ekim Çarşamba günü saat 13:00 da evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
13 Ekim 2021 Vefat edenler

Hikmet Kızılca vefat etti

  • Şemsettin Mahallesinden Kızılcaoğullarından merhum Mithat Kızılcan’ın eşi, Hikmet Kızılca vefat etti. Cenazesi 13 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Bulancak Eski camide kılınacak cenaze namazının ardından Şemsettin Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Pembe Ödemiş vefat etti

  • Ataköyden Mollaalioğullarından merhum Celal Ödemiş’in eşi Pembe Ödemiş vefat etti. Cenazesi 13 Ekim Çarşamba günü saat 13:00 da evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.