‘VATANDAŞLAR ÇOK VAKUR DURUŞ SERGİLEDİ’
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin nüfusunun yüzde 70'inin deprem bölgeleri üzerinde yaşadığını belirterek, "Aynı şekilde bölgesel olarak baktığınızda çok fazla sel ve heyelan riski altında bulunan yerleşim yerlerimiz var. Dolasıyla biz depremle, selle, heyelanla yaşamayı öğrenmek zorundayız." dedi.
Kurum, incelemelerde bulunduğu Dereli ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan afet karşısında vatandaşın çok vakur duruş sergilediğini ifade etti.
Gittikleri her yerde vatandaşın, "devletimiz var olsun, devletimiz bize yapılması gereken her türlü yardımı yaptı" dediklerini anlatan Kurum, "Bu noktada bize destek oldular, her zaman yanımızda oldular. Ben buradan bir kez daha sizlerin huzurunda tüm Giresun halkına teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







